Ujak zlostavljao Danijelu od šeste godine: Sve je ispričala majci, a godinama kasnije događa se novi UŽAS

Svijet

Ujak zlostavljao Danijelu od šeste godine: Sve je ispričala majci, a godinama kasnije događa se novi UŽAS

Danijelu N., sada već punoletnu devojku iz Meksika, godinama je s*ksualno zlostavljao ujak, a prvi put je to učinio kada je imala šest godina.

Posle mnogo godina smogla je snage da kaže roditeljima šta joj se dešava, a oni su odmah slučaj prijavili policiji.

Podržali su ćerki u tužbi koju je pokrenula protiv svog ujaka, ali ta fascikla, na Danijelinu žalost i na žalost njene porodice, već više od godinu dana stoji u fioci.

Porodica smatra da tužilaštvo ne radi svoj posao jer navodni krivac ima nekoliko poznanika u Državnom tužilaštvu Pueble.

U intervjuu za El Sol de Puebla, Danijelina majka Elizabet N. objasnila je da je tužba pokrenuta u januaru prošle godine zbog zlostavljanja i sil*vanja.

– Sve se događalo od kad je moja ćerka imala šest godina. Tada je moj brat Iskar počeo neprimereno da je dodiruje, a najviše bi se takve stvari događale na porodičnim proslavama i dečijim rođendanima. Danijelaa mi godinama ništa nije pričala, nije smogla snage za to. Kada je imala 12 godina, već joj je slao poruke sa s*ksulanom konotacijom, a kasnije ju je prinudio i na p*lni odnos – navela je Elizabet.

Ona tvrdi da napretka u istrazi nema, a kako navodi, sve je to zbog činjenice da je otac navodnog krivca nekada radio u tužilaštvu i da je pokrenuo veze.

Elizabet i njena porodica žele pravdu i traže podršku glavnog državnog tužioca, ali ni po tom pitanju se za sada ništa ne dešava.(objektiv.rs)

Odgovori