Jovana (22) se doselila kod dečka: Na vrata je pokucao Igor, a onda joj je SVEKRVA uništila život

Zanimljivosti

Jovana (22) se doselila kod dečka: Na vrata je pokucao Igor, a onda joj je SVEKRVA uništila život

Srednjoškolske ljubavi često pamtimo do kraja života – neke jer su bile lepe, a neke jer su nam zagorčale period sazrevanja Jovana (22) svoju zaljubljenost iz tinejdžerskih dana sada skupo plaća. Ona je svoju ispovest podelila prošle godine, a mi vam u celosti prenosimo njenu priču.

-U srednjoj školi zaljubila sam se u dečka u kojeg su bile zaljubljene sve moje drugarice. Bio je zgodan, atraktivan, šarmantan, sportista… Mogao je da smuva koju god je hteo. Patrijarhalno sam vaspitana, prilično povučena i drugačija od drugih, i kad je Igor počeo da obleće oko mene poverovala sam da je procenio da sam drugačija od drugih devojaka i da se zaista zaljubio. Bila sam dovoljno glupa da nasednem na njegovo udvaranje, jer sam mislila da mu je stalo do mene. Izlazili smo mesec dana i jedne večeri smo završili u krevetu.

Nedugo zatim Igor je prestao da mi se javlja, a ja sam do kraja srednje škole patila što me je tako bezdušno otkačio. Da zlo bude veće, na isti način poneo se i prema dvema mojim drugaricama iz odeljenja sa kojima sam se u to vreme mnogo družila. Ostala sam i bez dečka, i bez drugarica, i bez samopuzdanja, sa slomljenim srcem – priča Jovana.

Na prvoj godini fakulteta upoznala je Aleksandra. Simpatije su brzlo planule i počeli su da se zabavljaju.

– Aleksandar i ja odlično funkcionišemo kao par. Oboje živimo sa roditeljima, pa nam je teško pao period zaključavanja zbog pandemije, jer nismo mogli da provodimo zajedno onoliko vremena kao ranije. On mi je predložio da se preselim kod njega. Pristala sam, i ne sluteći šta mi život sprema – nastavlja Jovana.

Kaže da se odlično uklopila u porodični život svog dečka, sve dok se jednog dana na vratima Aleksandrovog stana nije pojavio njegov nekadašnji drug iz kluba.

– Bio je to Igor, onaj Igor koji me je tako bezdušno iskoristio i ostavio! Nisam ni znala da su Aleksandar i on svojevremeno trenirali zajedno i bili najbolji drugovi dobar deo života. Igor se po završetku srednje škole preselio u Nemačku, ali je zbog situacije sa koronom ostao bez posla i vratio se kući.

Nije mu palo na pamet da išta priča Aleksandru o onome što se desilo između nas u srednjoj školi, ali sam to uradila ja; priznala sam svom momku da sam nekada bila intimna sa Igorom. Nije bio srećan zbog toga, ali je rekao da mi ne zamera na prošlosti.

Problem je nastao kada se Aleksandar poverio svojoj majci kad sam otišla kod roditelja na vikend. Znala sam da nešto nije u redu čim sam se vratila u stan Aleksandrovih roditelja. Njegova mama mi se jedva obraćala, počela je da me gleda ispod oka i da joj smeta svaki moj potez – žali se Jovana.

Njenom paklu tu nije došao kraj: nesuđena svekrva ispričala je i suprugu i mlađem sinu da je Jovana spavala sa Igorom, i sada niko od članova Aleksandrove porodice ne želi da priča sa njom.

– Pitam se da li bi trebalo da odustanem od ove veze i da se vratim kući. Volim Aleksandra, ali mi je novonastala situacija grozna, a traje već dva meseca. Šta da radim? – požalila se i zapitala Jovana. (objektiv.rs)

Odgovori