Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je uhapšena iz najluđeg razloga

Svijet

Čistačica u FRIŽIDERU varala muža sa zatvorenikom: Kada su uhvaćeni, ona je uhapšena iz najluđeg razloga

Nisu imali drugo mesto u objektu gde bi se osamili

Supruga i majka dvoje dece Anet Kozi (35) iz Mančestera, koja godinama unazad radi u lokalnom zatvoru, uhapšena je zbog krijumčarenja kana*isa jednom zatvoreniku.

Anet je “pala” kada se na jednom snimku iz zatvorske kuhinje videlo da zatvorenik Džejmi Elis (31) puši ma*ihuanu koju mu je ljubavnica unela preko va*ine.

Upravnik zatvora suspendovao je Kozijevu i veliko je pitanje hoće li ikada više raditi posao čistačice u zatvoru.

Anet Kozi i Džejmi Elis zbližili su se tokom epidemije koronavirusa. Anet je supruga varala tako što je sa Džejmijem koristila pokvareni i stari veliki kuhinjski frižider u zatvoru.

Njih dvoje bi dva puta nedeljno ulazili u frižider, prethodno proveravajući da li će ih neko videti.

Kozijeva nije primetila da su u zatvoru i u kuhinji u međuvremenu postavljene dve kamere. Afera dvoje ljudi trajala je skoro godinu dana, a zanimljivo je da je upravnik odavno otkrio da oni ulaze u frižider ali nije našao za shodno da istraži da li je to kršenje ponašanja jednog radnika.

Međutim, kada je u društvu kolega video na jednom snimku da Elis puši ma*ihuanu, o tome je obaveštena policija. Kozijeva nije krijumčarila ništa drugo za Elisa osim kana*isa.

Daljom analizom slučaja, utvrđeno je da je Anet Kozi i pre tri godine nedozvoljeno unosila nešto u zatvor. Tada se radilo o drugom zatvoreniku i nije bio kanabis već mobilni telefon. Policiji su tu dojavu dali drugi zatvorenici nadajući se da će tako dodatno otežati situaciju Kozijevoj, kod koje nisu prošli u se*sualnom smislu. (objektiv.rs)

Odgovori