Domar prodavao snimke učenica iz svlačionice na pijaci: Kada ga je otkrio jedan roditelj, dogodio se obrt

Svijet

Domar prodavao snimke učenica iz svlačionice na pijaci: Kada ga je otkrio jedan roditelj, dogodio se obrt

Verovao je da će ideja dobro proći kod muških sugrađana

Domar srednje škole u indijskoj državi Ludijani, priveden je, a onda i pušten nakon što je osumnjičen da je ilegalno na lokalnoj pijaci prodavao kompakt diskove sa snimcima učenica iz svlačionice.

Bahar Mureš (53) došao je u posed video snimaka sa učenicima, pa je poželeo, znajući da su takvi materijali popularni na lokalnoj pijaci, da zaradi na presvlačenju učenica starosti od 15 do 19 godina, prenosi Indian express.

Kada je jedan od roditelja učenica sa snimka došao do informacije da se na crnom tržištu pojavila i njegova ćerka, želeo je da se obračuna s Murešom, ali je prethodno poslao nekog da umesto njega kupi kompakt disk.

Na snimcima je zaista bila i njegova ćerka, međutim, roditelj se predomislio kako ne bi i sam zbog fizičkog napada završio u pritvoru. Umesto toga je poslao policiju na pijacu. Tek iz drugog pokušaja, Mureš je, zajedno s još nekoliko prodavaca priveden (prva ekipa policajaca bila je korumpirana, pa je odustala od privođenja).

U policijskoj stanici dogodio se obrt – Mureš je ispričao kako u školi već mesec dana ne radi, kao i da mu je snimke i same diskove dao jedan od zaposlenih u školi koji je i autor materijala.

Kako u prvih 48 sati nije želeo da otkrije identitet zaposlenog koji mu je dao snimke, Mureš je prethodno bio prinuđen da sedi u pritvoru, a kada je propevao, pušten je uz novčanu kaznu na slobodu.

Autor ilegalnih i seksualno uznemiravajućih snimaka je uhapšen. Ispostavilo se da je reč o jednom od profesora čiji je identitet sačuvan od javnosti. Taj profesor potplatio je domara da prodaje diskove dogovorivši se s njim i da uzima 10 posto od svakog prodatog diska za sebe.

Inače, prodaja diskova sa prikladnim i neprikladnim sadržajima na pijacama širom Ludijane nije neuobičajena pojava. Policija jako retko hapsi prodavce, pošto uglavnom na licu mesta, kako se priča, prima mito od njih i pušta ih dalje da rade šta žele. (objektiv.rs)

Odgovori