Mariji je momak obećao BRAK: Venčanja je zaista bilo, a kada su ugledali mladu, svima su pošle SUZE!

Svijet

Mariji je momak obećao BRAK: Venčanja je zaista bilo, a kada su ugledali mladu, svima su pošle SUZE!

Tiktokerka Marija Mašina iz Rusije pohvalila se video snimkom od pret pet godina kada je počela da se zabavlja sa svojim dečkom.

Mladić joj je tada obećao da će se venčati za pet godina, a kada je baš toliko vremena prošlo, momak je izveo svoju izabranicu pred oltar.

Na video snimku od pre pola decenije vidi se kako su njih dvoje srećni i nasmejani, kako mu Marija sedi na leđima, a on je nosi i istovremeno joj obećava brak.

U tim trenucima usledila je “svađa” oko vremena kada će se venčati. Najpre joj je ponudio venčanje za četiri godine, na šta je ona odgovorila da je mlada i da će tada imati samo 20 godina, prenosi Medialeaks.ru.

Na to joj je dečko rekao: “U redu, onda ću te oženiti za pet godina”, na šta je Marija pristala.

Pet godina kasnije, 2021. godine, mladić je brakom krunisao svoju ljubav, ali devojka koju je oženio nije bila Marija.

U međuvremenu su raskinuli, a on je za tih pet godina našao drugu devojku sa kojom je stupio u brak, što je mnoge rasplakalo na društvenim mrežama, jer su očekivali da će se lepa priča iz tinejdžerskih dana završiti brakom sa Marijom.

Da li ga ona i dalje voli dok ga je podsetila na obećanje od pre pet godina ili je samo htela da pokaže svima da nije čovek od reči, ostaje ljudima da nagađaju.(objektiv.rs)

Odgovori