Tek što se ponovo oženio, bivša ga šokirala molbom za novu suprugu: Njen odgovor ga je SABLAZNIO (VIDEO)

Svijet

Tek što se ponovo oženio, bivša ga šokirala molbom za novu suprugu: Njen odgovor ga je SABLAZNIO (VIDEO)

Ni u snu nije očekivao da će mu život prirediti ovakvo iznenađenje

Kada su se njena dugogodišnja simpatija Džim Merte i supruga Milen razveli, od Debi Lin Striklend nije bilo srećnije osobe.

Koliko god da joj je bilo žao ovog para što prolazi kroz težak period, pošto ih je oboje dobro poznavala, toliko se Debi ponadala da će u 40. godini konačno ući u vezu sa osobom koju je potajno tako dugo volela, prenosi Inquirer.

I to se i dogodilo. Džim i Debi su uplovili u romansu koja je rezultirala desetogodišnjim brakom. Što je najinteresantnije, Džimova bivša supruga, konstantno je prisutna u njihovim životima.

– Nekoliko dana pre venčanja, Milen je pozvala Džima i zamolila ga da se raspita poznaje li nekog ko bi mogao da joj donira bubreg. Bila je u velikim bolovima, telo joj je polako otkazivalo. Nisam mnogo razmišljala. Odmah posle venčanja, otišla sam u bolnicu i dala bubreg za njegovu bivšu suprugu. Mnogi su se iznenadili ovim mojim gestom, ali meni je bilo samo na pameti da ona mora da preživi. Čim su tako dugo bili u braku, a znala sam koliko je Džim dobar čovek, znači da je i Milen posedovala određene ljudske kvalitete i zašto joj onda ne bi dala bubreg – rekla je Debi Lin.

Milen kaže da se njen rođeni brat ponudio da prvi pomogne.

– Nije mi odgovarao njegov bubreg, nakon čega je usledio poziv Debi Lin. Prethodno sam, onako usput, pitala Džima da li bi bilo pametno da je pitam jer, zašto bi pa ona dala jedan organ za mene? U prvi mah nisam znala šta me je snašlo od uzbuđenja kada me je nazvala. Kada smo obavili preglede, ustanovljeno je da će mi Džimova nova žena bukvalno spasiti život. Sa Džimom sam provela više od 20 godina u braku i teško mi je palo kada sam čula da se ponovo ženi, ali znala sam i tada površno Debi Lin i bilo mi je poznato koliko je fina osoba. Vremenom smo se posle ove transplatacije toliko povezale da smo sada svi najbolji prijatelji i savršeno se slažemo. Naša deca su najsrećnija jer im je majka i dalje živa zahvaljujući Debi – ističe Milen.

Džim ponosno ističe da svojim primerom žele da pokažu koliko ljudi moraju da ostanu – ljudi.

– U najtežim trenucima morate imati nekog ko će vam pomoći. Imao sam tu sreću u životu da sam živeo i živim sa dve najbolje ženske osobe – rekao je Džim Mert. (objektiv.rs)

Odgovori