ČUDESNO: Doktor legao pored uplašenog dečaka pred tešku operaciju, a RAZLOG će vas rasplakati (FOTO)

Zanimljivosti

ČUDESNO: Doktor legao pored uplašenog dečaka pred tešku operaciju, a RAZLOG će vas rasplakati (FOTO)

Doktor Keskin godinama praktikuje da se fotografiše sa decom pred njihovu operaciju

Turski lekar Prof.dr Erbug Keskin ima običaj da sa uplašenom decom pred operaciju legne na operacioni sto i fotografiše se kako bi ih prošao strah.

Jedan od tih dečaka, kome je doktor Erbug spasio život se skoro 10 godina kasnije fotografisao sa ovim lekarom, a zajedno sa tom fotografijom postavio je i onu sa operacionog stola, kada je bio mali dečak.

Godinama ovaj dečak obilazi doktora Erburga i za njega kaže da je veoma predan zdravstveni radnik, koji je u njegovim sećanjima ostavio lepe tragove i kome duguje svoje zdravlje sada kao odrasla osoba.

Ovaj doktor rođen je 15.aprila 1955. godine u Babeaskom. Osnovno obrazovanje je završio u tri različita grada, a srednje u školi “Galatasaraj”.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Istanbulu. Započeo je specijalizaciju na “Klinici za opštu hirurgiju Medicinskog fakulteta”, a završio je na specijalizaciji za dečiju hirurgiju.

Bio je i član Komisije za sprečavanje zlostavljanja dece, a od marta 2010.godine radi na Klinici za pedijatrijsku hirurgiju Medicinskog fakulteta u Istanbulu i od tad često praktikuje fotografisanje sa decom koja su uplašena pred operaciju. (objektiv.rs)

Odgovori