Doktori rekli da joj je bol u glavi migrena, a onda je slučajno otkrila užasnu istinu (VIDEO)

Svijet

Doktori rekli da joj je bol u glavi migrena, a onda je slučajno otkrila užasnu istinu (VIDEO)

Znala je da se nešto čudno dešava

Da i doktori umeju da se prevare u početnoj proceni stanja pacijenta na pregledu, potvrđuje i snimak TikTokerke po imenu Kortrubs koja je otkrila da je nedavno preživela moždani udar.

Žena je došla na pregled žaleći se na intenzivan bol u glavi praćen utrnulom rukom i zamućenim vidom.

Doktor opšte prakse samo što je nije ismejao što je zbog toga došla njemu, konstatujući da je reč o običnoj migreni koja se rešava sa nekoliko pilula.

Međutim, uporna žena zahtevala je od doktora da je preusmeri na neurologa koji je malo detaljnije ušao u njen slučaj.

– Neurologu su bila potrebna 24 časa da bi došao do zaključka da sam imala moždani udar. Još kod lekara opšte prakse osećala sam se loše, kao da ću da padnem u nesvest koliko sam imala nesvestice. Ipak, on me nije razumeo. Ovaj doktor jeste potvrdivši mi zebnju narednog dana – preživela sam moždani udar – kaže žena iz Australije u snimku koji je pogledalo skoro pola miliona ljudi.

@courtrubes

that one time in 2020 when i had a stroke #stitch #stroke #strokeaustralia #strokeawareness #2020 #cooked

♬ original sound – Court

Ona je naglasila da je kod prvog doktora čak i medicinska sestra, ničim izazvana, pokušala da joj naturi svoje mišljenje i potvrdi doktorovo da se radi o migreni.

– Pomislila sam: ‘U redu, hajde da ipak sačekamo par sati i probamo da dobijemo i mišljenje stručnjaka. Ruku nisam ni osećala. Znala sam da nešto nije u redu. Kad sam se tokom vađenja krvi iz vene onesvestila, smestili su me na odeljenje do jutra. Tada mi je rečeno da sam imala moždani udar – dodala je Australijanka.

Ona je na kraju želela da upozori mnoge koji osećaju neke simptome a nisu zadovoljni odgovorima lekara opšte prakse da isteraju istinu na čistinu, jer ko zna šta im se zaista dešava u organizmima. (objektiv.rs)

Odgovori