(VIDEO) Takmičarka Zvezda Granda zaledila studio: Unijeli je na scenu vezanih ruku i tako pjevala!

Showbizz

(VIDEO) Takmičarka Zvezda Granda zaledila studio: Unijeli je na scenu vezanih ruku i tako pjevala!

Marija Gruevska smjelim odjevnim kombinacijama i do detalja osmišljenim nastupima ne prestaje da iznenađuje iznova i iznova.

Posljednji put šokirala je gledaoce i žiri kada se pojavila sa zmijom na sceni i obučena kao kaluđerica, a sada je nadmašila sva očekivanja, nakon što su je na scenu iznijela dva momka, dok su joj ruke bile vezane oko kolica.

Film “Kad jaganjci utihnu” i Hanibal Lektor bili su inspiracija za njen scenski perfomans i pjesmu “Danas sam luda”, što je sve u studiju ostavilo bez teksta.

Duel između Marije i Sanje Boban svi su nijemo posmatrali, ali je najveću pažnju privukla upravo Marija koja se za potrebe druge pjesme presvukla.

– Gruevska, način na koji razmišljaš je fascinantan. Sjetiti se Hanibala Lektora i spojiti ga sa “Danas sam luda” je nešto zaista nevjerovatno. Tvoji pjevački intervali su toliko tačni, odradila si ovo odlično – prokomentarisao je oduševljeno Đorđe David, dok je Marijin mentor Mili dodao da svaki put donese nešto novo.

– Ti si budućnost Zvezda Granda, hvala ti na novoj dimenziji ovog šoua – dodao je Mili, dok je Viki prokomentarisala da joj se Marijin nastup uopšte nije dopao, kao i da ju je zabolio želudac dok je gledala. (Kurir)

https://www.youtube.com/watch?v=E8Bcl5yrYvE

Odgovori