Devojci uručio ugovor: Dok gledam fudbal i pijem, ne zovi, ne piši… Šta mislite, da li je prihvatila?

Zanimljivosti

Devojci uručio ugovor: Dok gledam fudbal i pijem, ne zovi, ne piši… Šta mislite, da li je prihvatila?

Džordža Holms iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je uručio momak Džol povodom Evropskog fudbalskog prvenstva.

– Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka u susret Evropskom fudbalskom prvenstvu – napisala je.

Momak joj je uveo nove uslove, barem do 11. jula, dok traje Prvenstvo Evrope.

– Ovaj mejl pišem kao dokument s uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedelje 11. jula. Sad ću da navedem Vaše uslove i odredbe – započeo je muškarac pismo koje je nasmejalo mnoge.

Pravila su, između ostalog, uključivala da neće biti “interakcije s mobilnim telefonom”, osim ako je on ne nazove da joj kaže “da se fudbal vraća kući”.

Drugo pravilo glasi da ne sme da ga pita kada se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u pabu. Klauzula tri joj ipak dopušta da nazove momka kada je reč o hitnim slučajevima.

Poruke može da mu šalje samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova “puna pažnja mora biti usmerena na igru”. Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno.

Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje uzrokovano igrom ne sme shvatiti lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholisanom stanju.

– Ako verujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi predlog, možete da nazovete ili ugovorite sastanak uživo kad god je to prikladno za Vas. Hvala vam – završio je dokument.

Šta mislite, da li je prihvatila njegove uslove? (objektiv.rs)

Odgovori