Prepustila svekrvi da joj organizuje venčanje, ne sluteći da će uraditi nešto što će joj UNIŠTITI ŽIVOT

Ispovijesti

Prepustila svekrvi da joj organizuje venčanje, ne sluteći da će uraditi nešto što će joj UNIŠTITI ŽIVOT

Čak ju je i vređala zbog ožiljaka na rukama

Nevesti koja je htela da ima što manje briga uoči jednog od najsrećnijih, ali i najstresnijih dana u životu, dogodilo se baš suprotno.

Ona je kao organizatorku venčanja odredila muževu majku, odnosno svekrvu, ali nije ni slutila šta će se dogoditi.

Svekrva je, naime, želela venčanje po svom ukusu, a ne onako kako su ga mladenci zamišljali.

– Moja svekrva zahtevala je da bude uključena u potpunosti, što je bilo u redu, zapravo odlično jer ja nisam bila zainteresovana za detalje – govori mlada o svojoj svadbi od pre dve godine.

– Odredila je cveće koje nisam htela, bukirala bend koji nismo voleli, pa čak i promenila meni u restoranu kako bi odgovarao njoj i njenim prijateljima. Kako god, mi smo se hteli da se venčamo, detalji nisu bili toliko važni. Organizacija je bila njen doprinos venčanju makar to značilo da ćemo sve morati da radimo po njenom nahođenju – prenosi njene reči Yahoo.

Uključenost je postala tolika da je muževa majka zabranila nevesti izbor venčanice, iako je par sve platio. Sve to događalo se prije same ceremonije venčanja, a tek kasnije shvatila je razmere njene umešanosti.

Svekrva je, verovali ili ne, odlučila sama da uredi i slike s venčanja, premda su joj kompjuterske sposobnosti vrlo skromne.

Ona je navodno dogovorila s fotografom da njoj pošalje slike kako bi mogla da ih uredi kako želi.
Prema nevestinom objašnjenju, to je htela da uradi jer mlada ima ožiljke na rukama, pa je svekrva mislila da će to privlačiti neželjenu pažnju.

– Njeno obrazloženje bilo je da moje ruke ne bi trebalo da se vide u krupnom kadru, pa kada smo videli slike ona ih je oprezno “odsekla”.

Na kraju je rekla da svekrva nije mogla da veruje koliko su “nezahvalni” jer je samo htela da učini da dobro izgledaju.

– Nema veze, život je prekratak da se inatim, no nisam zaboravila kakvo mi je osećanje izazvala – rekla je mlada na kraju ispovesti. (objektiv.rs)

Odgovori