Profesorka posle raskida veze šamarala učenika, pa krenula MAKAZAMA na njega: Ovo nije mogla da predvidi

Svijet

Profesorka posle raskida veze šamarala učenika, pa krenula MAKAZAMA na njega: Ovo nije mogla da predvidi

Nije mogla da podnese činjenicu da se tajni odnos njih dvoje upravo okončao

Dojučerašnja profesorka srednje škole King E. u okolini Hjustona optužena je za se*sualno zlostavljanje 16-godišnjeg učenika pre i tokom prolećnog raspusta (“Spring break”) u SAD.

Katrina Maksvel priznala je policiji da je u dva navrata u martu i aprilu imala odnos sa učenikom dok je predavala u toj srednjoj školi. Vezu Maksvelove i učenika prvi je primetio jedan od njenih kolega u školi, prenosi KPRC2 Houston.

Isti kolega odlučio je da prijavi neprihvatljivu vezu Katrine i učenika kada mu je ona, dok je sedeo u kantini škole u prisustvu devojke bacila makaze u glavu. Kolega je bio šokiran napadom Katrine na učenika i istog dana ju je prijavio.

– Prethodno ga je dva puta ošamarila pred jednom devojčicom. Učenik nije želeo da pruža otpor, suzdržao se, jer je video i makaze u njenoj ruci. Gađala ga je njima i pogodila u čelo – rekao je kolega Katrine Maksvel.

Ispostavilo se da je ljubomorna profesorka napala učenika ne mogavši da izdrži činjenicu da on ne želi više ništa s njom.

Krah njihove tajne veze dogodio se na prolećnom raspustu kada je učenik profesorki, koja je najviše zbog njega krenula na put, rekao da neće više odnose s njom. Profesorka je tokom tri dana odmora od škole maksimalno maltretirala učenika pretivši mu da će uticati na kolege da mu pokvare ocene.

Maksvelova je posle privođenja priznala navode da je bila u kratkoj se*sualnoj vezi sa učenikom i da se ona bazirala na telesnim kontaktima na zadnjem sedištu njenog automobila.

Istražni organi okruga Šeldon proverili su priču sa nekoliko strana i dobili su potvrdu da se dogodilo sve o čemu se pričalo.

– Okrug je sproveo temeljnu istragu i po završetku iste smatramo da su izveštaji potkrepljeni dokazima – navodi se u izjavi okruga. (objektiv.rs)

Odgovori