Kako to do sada nije uočio? Četiri godine živi u kući i tek sad je primetio JEZIV DETALJ na njoj (VIDEO)

Zanimljivosti

Kako to do sada nije uočio? Četiri godine živi u kući i tek sad je primetio JEZIV DETALJ na njoj (VIDEO)

TikToker po imenu Dženga objavio je snimak koji je u kratkom roku videlo više od 1,2 miliona ljudi a tiče se njegove kuće u kojoj živi poslednje četiri godine.

Dženga je jednog popodneva dok je uživao u dvorištu gledao eksterijer kuće, da bi mu pogled na duže pao na gornje prozore. Tada je shvatio da postoje dva mala prozora za koje nema nikakvu predstavu odakle oni tu.

– Izgleda da imam i srednju sobu za koju nisam ni znao da postoji. Pogledajte – s jedne strane na spratu nalazi mi se spavaća soba, a sa druge kupatilo. Čemu služe onda ova dva mala prozora? Gde je ta mala, srednja soba? Nije mi prijatno zbog ovog otkrića – rekao je Dženga.

Potom je autor otvorio vrata svih prostorija na spratu i zaista nema govora da postoji nekakva “srednja soba”. Na kraju je izašao na krov i sa spoljne strane je manje-više zaključio kako je to isto možda bio deo kupatila koji je zazidan ili je pak bio neki poluhodnik.

@everydaytoking

The scare I got when I discovered this third room. #scary #story #fypシ #fypforyou #thriller

♬ Scary Music – Sinister Cellar – John Murray

TikTokeri su bili oduševljeni snimkom.

“Jezivo. Ja više ne bih smela unutra da ulazim”, “Ko zna, brate, šta ćeš ti unutra još naći”, “Prozor koji si otkrio da imaš posle četiri godine? Pa, zaista, čoveče…kako?”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)

Odgovori