Otkriveni svi detalji Kristijanove diskvalifikacije: POVRIJEDIO ŽENU U KAZINU?!

Showbizz

Otkriveni svi detalji Kristijanove diskvalifikacije: POVRIJEDIO ŽENU U KAZINU?!

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz Zadruge nakon što se posvađao i fizički pokušao da nasrne na Miljanu Kulić, a zatim pretio i obezbeđenju. Sada su otkriveni svi detalji sukoba, koji je započeo u jutarnjim satima, pred sam kraj žurke u Zadruzi.

Kristijan se vraćao u hotel sa Kristinom Spalević, a Miljana je išla za njima. Kristijan je krenuo da gađa Miljanu, na šta mu je ona odbrusila.

“Ološu, ništa mi ne možeš. Gađaj svoju majku”, dobacila je Miljana.

Miljana je uletela u kazino da se sakrije, a on je izgubio kontrolu i krenuo za njom i napravio rusvaj.

Obezbeđenje je uspelo da ga savlada i zamolilo ga da ode u hotel da se smiri. Međutim, situacija se nije smirivala, jer se tamo i Miljana pojavila, a onda je usledilo žestoko vređanje s obe strane.

“Pustite me, majku mi mrtvu psuje. J*baću ti Željka u usta”, rekao je Kristijan.

“I ja tvog sina Lazar”, uzvratila je Kulićeva.

Golubović se ponovo zaleteo na Kulićevu, a obezbeđenje ih je razdvojilo, kako bi se situacija smirila. Kristijan je nakon toga pobesno na obezbeđenje, pretio da će se i njima osvetiti.

“Pi**ice, sve ću da vas ištangliram”, vikao je Kristijan.

Veliki šef je doneo odluku da Kristijan bude diskvalifikovan iz Zadruga. On je u pratnji obezbeđenja otišao do paba da spakuje stvari, u čemu su mu pomogli njegovi prijatelji.

“Diskvalifikovan sam, pomozi mi da spakujem stvari”, rekao je Kristijan Čorbi, koji nije verovao da se ovo dešava.

U razgovor sa Čorbom Kristijan je otkrio i da je navodno diskvalifikovan, jer je jedna žena povređena!

“Šta ti je? Pitaš me deset puta šta se dešava? Šta može da se desi, diskvalifikovan sam. Izmislili su da je kao neka žena povređena u kazinu, da sam je ja povredio i eto zbog toga sam diskvalifikovan”, rekao je Kristijan.

Kristijan je podelio stvari sa dragim zadrugarima, pozdravio se, sa većinom izljubio i izašao na kapiju.

Nakon Golubovićevog izlaska njegov najbolji prijatelj Čorba je zaplakao, zadrugari su ostali u neverici, a ljubavnica Kristina sa kojom je u rijalitiju prevario suprugu Ivanu van sebe. (krtice.net)

Odgovori