(VIDEO) PRIMIJETILA DA JE NEKO PRATI, PA POSTAVILA KAMERU ISPRED PROZORA: Pogledajte šta je snimila, da je li je moguće da je OVO URADIO…

Svijet

(VIDEO) PRIMIJETILA DA JE NEKO PRATI, PA POSTAVILA KAMERU ISPRED PROZORA: Pogledajte šta je snimila, da je li je moguće da je OVO URADIO…

Nikom se vjerojatno ne sviđa ideja da bi mu netko mogao viriti u kuću kroz prozor, a to je upravo ono što se dogodilo litvanskoj manekenki Gustė Janušauskaitė, koja trenutno živi u SAD-u.

Ona je na TikToku podijelila snimku na kojoj se dobro vidi kako joj nepoznati čovjek prilazi prozoru i gleda u njenu sobu, piše Index.hr.

“Probudila me policija na vratima jer je moja mama uhvatila nekog da me uhodi sinoć. Ovaj se muškarac pojavio čim sam stigla kući. Stajao je direktno ispred prozora moje sobe i gledao me je, ne znam koliko dugo”, opisala je uz snimku.

Dodala je da policija nije ništa napravila, pa su kameru pomaknuli bliže njenom prozoru, a misteriozni uhoda je snimljen ponovo.

Za Bored Pandu rekla je da je razočarana postupkom policije, koja ju je samo upozorila da zatvara prozore i spušta rolete te da pazi kad izlazi iz kuće. Muškarac se, navodi, pojavio i tjedan dana kasnije, kad ga je otjerala njena majka. Taj put joj je virio ravno u krevet. (novi.ba)

@duckleave

still can’t believe this happened to me, the ptsd is real-stay safe out there ladies🥲 #storytime #stalkertok #mystalkerstory #creepy #fyp #scarytok

♬ original sound – Duckleave

Odgovori