(VIDEO) PLAKALA OD STRAHA: Prosidba koja je djevojci sledila krv u žilama…

Zanimljivosti

(VIDEO) PLAKALA OD STRAHA: Prosidba koja je djevojci sledila krv u žilama…

Iako se uz prosidbe vežu romantični trenuci puni ljubavi i pažnje, popraćeno suzama radosnicama buduće mlade, u posljednje vrijeme sve više mladića odlučuje se na originalniji način zaprositi djevojke. Jedan je u originalnosti, čini se, malo pretjerao.

Djevojka iz snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama i kojeg su putem različitih kanala pogledale stotine hiljada ljudi također je plakala, ali od straha, jer je mislila da se našla usred žestokog mafijaškog obračuna.

Naime, njen dečko priredio joj je iznenađenje tako što je pripremio ekipu “opasnih tipova” da mu pokucaju na prozor dok je bio s dragom u automobilu. Nakon toga su mu počeli prijetiti da će ga pretući jer je njihovu mafijaškom šefu navodno dužan ogroman novac.

Naposlijetku, natjerali su ga da izađe, klekne pod prijetnjom bejzbolskom palicom, a njegova prestravljena djevojka sve vrijeme stajala je pored njega, tresla se od straha i plakala.

Kada je dečko iz džepa izvadio prsten i kada je shvatila da je to samo predstava koje je prethodila “romantičnom trenutku”, ostala je u nevjerici, a potom briznula u još veći plač. Na kraju je ipak pristala na brak i tiho rekla “da”. (Avaz.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=vxOaT7EaOUI&t=1s

Odgovori