Kristijan Golubović otkrio detalje upada u Zadrugu: Nisu znali da ih iz trave vrebam!

Showbizz

Kristijan Golubović otkrio detalje upada u Zadrugu: Nisu znali da ih iz trave vrebam!

Diskvalificirani takmičar Kristijan Golubović upao je na imanje u Šimanovcima. Kada je predao poklon svojoj ljubavnici Kristini Spalević i pozdravio ukućane, osiguranje ga je ubrzo nagovorilo da izađe napolje, piše “Kurir”.

Kristijan se poslije ovog poduhvata oglasio putem Facebooka tokom kojeg je u pojedinim trenucima govorio i o detaljima svog upada u “Zadrugu”.

Sudeći po njegovim riječima, on se najprije šunjao kroz travu da ga ne bi vidio pripadnik osiguranja koji se šetao ispred „Imaginarijuma“, a unutra je ušao kroz „Rajski vrt“.

– Kolko sam bio tamo? Sat i pol – pitao je Kristijan u jednom trenutku svoje prijatelje, dok se sa njima vozio automobilom poslije akcije u Šimanovcima.

– Bogami, bio si dugo… Kako smo te pratili, kako si se ušunjao, bogami, trajalo je dugo – rekao je njegov prijatelj.

– Jesi li vidio, onaj matori?! Prava pandurčina! Gleda, a ne zna da ga u travi vreba Had! bog podzemlja! Zeusov brat – rekao je euforično Kristijan, a nešto kasnije progovorio i o detaljima ulaska u „Bijelu kuću“.

– Kada sam skočio sa „papagaja“, u „Rajski vrt“, a oni krešte kao manijaci, jer stalno s njima pričam. Pretrčim pored bazena, reko’, samo da nisu oni na ulazu, moram da se guram sa njima. Onda sam htio da pobjegnem na prozor od dnevne sobe, što je Tara polomila i da uđem kroz taj prozor – objasnio je Kristijan. (haber.ba)

Odgovori