NADMAŠILI SVA OČEKIVANJA! TAKMIČARI ‘Zvijezde Granda’ U POLUFINALU NAPRAVILI HAOS, njihovu kostimi napravili URNEBES NA SCENI (VIDEO)

Showbizz

NADMAŠILI SVA OČEKIVANJA! TAKMIČARI ‘Zvijezde Granda’ U POLUFINALU NAPRAVILI HAOS, njihovu kostimi napravili URNEBES NA SCENI (VIDEO)

Najnevjerovatniji i reklo bi se najluđi duel koji se dogodio večeras u Zvijezdama Granda je onaj između Krstinje Todorović iz tima Marije Šerfović i braće Dimitrija i Aleksandra Kazića, iz tima produkcije.

Saša Popović potrudio se da svojim pulenima obezbijedi neverovatne kostime koji idu uz same pjesme koje im je odabrao, te se jedan od braće presvukao čak tri puta.

Sa druge strane, Krstinja je još jednom oduševila sve svojim pjevačim sposobnostima uz pjesmu svoje mentorke Marije a zatim podigla žiri na noge uz hit Lepe Brene ”Šeik” uz koju joj se na sceni pridružio Aleksandar Kazić obučen baš poput šeika.

Kandidati su dobili maksimalan broj glasova, a onda se nakon preglasavanja dogodio presedan.

S obzirom da je žiri i u preglasavanju ponovo dao glas i Krstinji i Kazićima, Saša Popović odlučio je da ih pusti sve direktno u finale!

– To breee!- vrištala je Marija a zatim potrčala na scenu da zagrli svoju kandidatkinju i čestita Kazićima.

Direktor Granda smatrao je da oko ovakvog duela nema šta da se polemiše i za kraj pustio Mariju da se obrati Krstinji- Bravo bucka!- vikala je na sav glas.

Kako je izgledao ovaj zanimljivi duel, pogledajte u nastavku. (novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=dPUDeNkwRHU&feature=emb_logo

Odgovori