Otac nastradalog Nemanje (15) vrišti i plače od OČAJA: Od sada ću život da provodim na GROBLJU

Svijet

Otac nastradalog Nemanje (15) vrišti i plače od OČAJA: Od sada ću život da provodim na GROBLJU

– Jao, sine moj! Ljubavi moja, šećeru moj! Anđele moj! Kako će tata sad bez tebe! Ko će tatu da sada zove i pita ga kada će doći po njega! – jaukao je na sav glas Igor S., otac Nemanje S. (15), koji se u sredu utopio na bazenu na Košutnjaku.

Otac stradalog dečaka je jedva izašao iz automobila, a onda seo na travnjak ispred zgrade u Ulici Vladimira Popovića na Novom Beogradu.

– Rekli su mi da mu je neko pao na glavu – bilo je sve što je kazao kada je došao iz policije u društvu starijeg sina Nikole, a onda je seo pod drvo i uhvatio se za glavu. Nije prestajao da jauče.

DETE ZA PRIMER

Rođaci i prijatelji koji su se okupili ispred zgrade u kojoj porodica živi plakali su zajedno sa njim. Iako su mu svi predlagali da ode kod lekara, Igor je to odbio. Ipak, pred polazak u policiju, uspeo je da da izjavu za medije.

‒ Bio je dete za primer. Svi su ga voleli. Da ga vratimo, ne možemo. A od sada život ću da provodim na groblju, u kuću više i ne moram da idem ‒ rekao je potreseni Igor.

MAJKA NE PRESTAJE DA JECA

Njegova supruga Andrijana S. je sve vreme bila u porodičnom stanu na osmom spratu.

Kako su nam rekle komšije, ona je ušla u Nemanjinu sobu i legla je na njegov krevet.

– Juče je jedva prozborila: “Danas je prvi dan da nema mog Nemanje”. Ceo dan je provela ležeći i jaučući ‒ rekla nam je jedna komšinica.

Na ulazu u stan, u crnini, sedeli su Nemanjin deda po ocu i ujak. Nisu imali snage da pričaju. U stanu su bili i Nemanjina baka i deda po majci. Došli su iz Zemuna da budu uz ćerku.

Sve komšije imaju samo reči hvale za porodicu dečaka.

‒ Oni su divni ljudi. A mali je lep kao lutka. Kada je saznao za nesreću, njegov otac je izašao ispred zgrade i plakao, vrištao.

Ne može niko da ga smiri. Otac je predsednik kućnog saveta i vodi računa o celoj zgradi. Mnogo je fin ‒ rekla nam je ova stanarka. (objektiv.rs)

Odgovori