Ivana odvela sestru na žurku, ne znajući ŠTA im ROĐAK sprema: Ujutro su ih sačekale stravične vesti

Svijet

Ivana odvela sestru na žurku, ne znajući ŠTA im ROĐAK sprema: Ujutro su ih sačekale stravične vesti

Nije mogla da pretpostavi da će ovo da im se dogodi

Anton Bezjaev i još dva neimenovana mladića starosti oko 25 godina, svi iz okoline Čeljabinska, uhapšeni su zbog silo*anja dve devojke koje je na žurku doveo njihov rođak.

Ivana (24) i Lada (22) Zobnin iz Kištima nekoliko meseci zbog koronavirusa nisu nigde uveče izlazile, pa su poziv rođaka Jurija da dođu na žurku nisu ni u ludilu želele da odbiju.

Iako su rođaka površno znale i s njim su se družile dok su svi bili mali, prijalo im je da izađu, što se pokazalo kao užasna greška.

Ivana je povela Ladu iako ona nije toliko želela da ide kod neproverene ekipe ljudi. Na žurci im se već posle nekih sat vremena dogodio horor – Anton Bezjaev, jedan od najboljih Jurijevih prijatelja, sipao je devojkama sredstvo za omamljivanje u piće i one su jako brzo izgubile pojam o tome šta se oko njih i sa njima dešava.

Nošene muzikom i pićem, one su prihvatile poziv trojice momaka da s njima odu u sobu i kako je posle Ivana rekla policiji, od tog momenta ničeg se više nisu sećale. Pred jutro su otišle kući sigurne u to da im se nešto desilo.

– Na žurci u trenutku našeg odlaska gotovo nikog nije bilo. Pitale smo Jurija šta se dešavalo, on je bio obeznanjen, pričao je neke gluposti. Izašle smo sa užasnom glavoboljom i bolom između nogu. Ladu je bolelo užasno telo, pa smo samo sat vremena provele kući. Potom smo otišle lekarima i u bolnici je ustanovljeno da smo silo*ane – rekla je Ivana Zobnin u policijskoj stanici.

Anton i prijatelji bili su veoma besni zbog Ivanine priče o silovanju i sve su negirali. Tvrdili su da su devojke bile te koje su tražile odnose u sobi.

Ipak, posle rezultata krvne slike devojaka i kompletne analize, otkriveno je da su u krvi imale supstance koje su sugerisale na to da im je neko nešto sipao u piće. Narednog dana klupko se odmotalo.

Jedan od dvojice Antonovih prijatelja ispričao je policiji sve, kao i to da je Antonova ideja bila da se devojkama sipa nešto u piće kako bi pristale na grupni se*s. Ono što je devojke najviše povredilo bilo je to što je otkriveno i da je Jurij znao da će njegovi prijatelji pokušati da ih namame na odnos, kao i da tim povodom ništa nije preduzeo. (objektiv.rs)

Odgovori