JECAJI neutešne majke prolamili su se grobljem: Sahranjen DEČAK koji je nastradao na bazenu u Košutnjaku

groblje-1.jpg

JECAJI neutešne majke prolamili su se grobljem: Sahranjen DEČAK koji je nastradao na bazenu u Košutnjaku

Dečak je tragično nastradao u sredu dok je sa drugarima bio na bazenima u Košutnjaku

Petnaestogodišnji Nemanja Subotić, koji je tragično nastradao na bazenu u Košutnjaku, juče je sahranjen na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Slomljeni od bola i tuge sa izgubljenim detetom, roditelji i brat su jedva smogli snage da, kraj kovčega prekrivenim belim ružama i gerberima, prime saučešće od rodobine, prijatelja, dečaka i devojčica iz škole i sa fudbala, profesora. Jecaji neutešne majke Andrijane, koja je dozivala sina, prolamili su se grobljem i ledili krv u žilama.

Nemanjini drugari iz OŠ “Laza Kostić”, u kojoj je nedavno završio osmi razred, došli su zajedno sa profesorima da mu kažu poslednje “zbogom”. Sa ružom u ruci, ispratili su druga na poslednje putovanje. U belim majicama sa natpisom FK “IMT” – Novi Beograd, od tragično stradalog dečaka oprostili su se mladi fudbaleri i treneri, sa kojima je igrao fudbal. Oni su, iza belog krsta, bili na čelu nepregledne kolone dečaka i devojčica, rodbine i prijatelja koji su, sa belim buketima i vencima od ruža, kala, gerbera u rukama, gušeći se u suzama nemo koračali ka Nemanjinoj večnoj kući.

Dečak je tragično nastradao u sredu dok je sa drugarima bio na bazenima u Košutnjaku. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo, kada je Nemanja nezgodno skočio sa skakaonice u vodu, udario potiljkom o ivicu bazena i potonuo.

Tokom oživljavanja dečaka, bio je prisutan i otac Igor. On je došao, pošto ga je Nemanjin školski drug obavestio šta se dogodilo. Niko od nadležnih nije pozvao roditelje. Otac sumnja u verziju priče da je njegov sin stradao posle skoka i udarca u ivicu bazena.

HITNA POMOĆ

Tokom sahrane sve vreme je dežurala ekipa Hitne pomoć, koja je intervenisala nekoliko puta. Dečakovim roditeljima, skrhanim od tuge, ukazana je lekarska pomoć. (objektiv.rs)

Odgovori

scroll to top