Kristijan Golubović nikada iskreniji: “U vezu sa Kristinom sam ušao da se osvetim Ivani!”

Showbizz

Kristijan Golubović nikada iskreniji: “U vezu sa Kristinom sam ušao da se osvetim Ivani!”

Kristijan Golubović diskvalifikovan je prošle sedmice iz rijalitija Zadruga zbog fizičkog okršaja s Miljanom Kulić i pripadnicima obezbjeđenja, a sada je otkrio da se čuo sa suprugom Ivanom, koju je pred kamerama prevario s pjevačicom Kristinom Spalević.

“S Kristinom sam kliknuo energentski, podsjetila me je previše na pokojnu suprugu s kojom sam proveo tri decenije. Kapirali smo se na svim poljima. U vezi sa njom sam ušao jer sam tjerao inat Ivani zbog toga što me je psihički ubijala godinama. Moja je loša odluka da joj na grozan način vratim za sedam godina kinjenja i sve što mi je radila”, rekao je Kristijan i otkrio da se čuo s njim nakon izlaska iz Zadruge.

“Prvo što mi je rekla: ‘Ovu kuću zaboravi, ideš u sud da daš izjavu, a moje dijete nećeš vidjeti’. I dijete je psihički ubijala, pričala je svašta, okretala je kćerku protiv mene. Kada bih uložio veliki trud i kada bih se ponašao kako treba, mogao bih da vratim taj brak, ali neću”.

Kristijan je rekao da želi da živi sa Kristinom.

“Vjerujem da se slažemo na svim poljima, ali mi ne trebaju papiri za brak. Ako Kristina bude na tome baš insistirala, ispuniću joj želju”.

Kristijan se dotakao i pisanja medija da “nema gde da živi sada kada ga je Ivana izbacila iz stana”.

“Čuo sam da se priča da nemam gde da spavam jer Ivana neće da me pusti u kuću zbog Kristine. Ljudi ne znaju koliko nekretnina imam na svoje ime. Znam da će ćerka da bude ljuta zbog svega što sam uradio u rijalitiju, ali ne mogu da vratim vreme. Svi mi pravimo greške. Nikad nisam mogao da stojim u jednom mestu, zato brak do sada nije bio za mene. Moju ženu muči to što sam je prevario na televiziji. Mene grize savest, ali kada se zainatim, ne biram sredstva kako nekog mogu da povredim”. (krtice.net)

Odgovori