“Sine, vrati se, umreću i ja”: Dečak (7) preminuo na ŠKOLSKOM ČASU, majka Julijana neutešna

Svijet

“Sine, vrati se, umreću i ja”: Dečak (7) preminuo na ŠKOLSKOM ČASU, majka Julijana neutešna

Sedmogodišnji dečak Ronald Oliveira iz Sao Paula preminuo je prošlog utorka usred časa kada mu se iznenada slošilo.

Prema rečima nastavnika i ostalih đaka očevidaca, Ronaldu je pozlilo i tom prilikom je spustio glavu na krila školskog druga sa kojim je sedeo u klupi, a dok je došla hitna pomoć, već je bio umro.

– Bio je ljubičast i modar usled nedostatka kiseonika. Postepeno je gubio svest i pao u krilo druga iz klupe. Odmah sam pozvao hitnu pomoć i alarmirao ostale kolege da pomognu. Jedan od kolega ga je hitno stavio u kola i pokušao da ga odveze u bolnicu, a na pola puta sreo je hitnu pomoć koju smo pozvali. Pokušali su da ga reanimiraju u sanitetskom vozilu i da ga prevezu u bolnicu, ali kad su stigli tamo, dečak više nije davao znake života – naveo je nastavnik koji je držao čas u trenucima kada se dogodila tragedija, prenosi Globo.

Ubrzo nakon dečakove smrti, njegova majka JulijanaOliveira objavila je potresnu poruku na društvenim mrežama.

– Sine, vrati se, umreću i ja. Ne mogu da podnesem da budem bez tebe, moj najlepši anđele. Zašto mi je Bog to učinio? Ovo mnogo boli – napisala je Julijana.

Dečak je u sredu sahranjen na groblju Vila Hulija u velikoj tugi i bolu najbližih.

Najpotresnija, naravno, bila je njegova majka, a kako prenose loklani mediji, na kraju sahrane zakukala je rečima: “Sine, sahranjena sam s tobom, moje telo je u komadima”.

Za sada nije poznat uzrok smrti, ali se pretpostavlja da se radi o zastoju srca sedmogodišnjeg deteta. (objektiv.rs)

Odgovori