Kako je Marija Šerifović nagovorila Mahira da se vrati u takmičenje nakon smrti majke?

Showbizz

Kako je Marija Šerifović nagovorila Mahira da se vrati u takmičenje nakon smrti majke?

Pobjednik Zvijezda Granda Mahir Mulalić bio je odlučio da se povuče iz takmičenja zbog smrti majke. Tada je njegov osmijeh nestao, a glas utihnuo.

– Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je… Mati je mati… Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam… Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živjeti kroz nas. Ti si bila i ostala naše svjetlo. Naš pobjednik. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći. Još mnogo toga lijepog bih ti volio reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret. Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te majko! Čuvajte svoju majku. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe – ovim riječima se Mulalić oprostio od svoje majke na društvenim mrežama.

Šerifović je nakon mjesec odlučila razvoarati s Mahirom i pokušati ga uvjeriti da se vrati u takmičenje. Ne zna se šta mu je tada rekla, ali Mulalić je odlučio opet kročiti na scenu “Granda” i osvojiti je. (haber.ba)

Odgovori