Nakon velikog finala oglasio se i Isak Šabanović! Otvoreno priznao da li je razočaran…

7D25E7B7-F62D-46EB-9C2A-7352EB7DD449.jpeg.pagespeed.ce_.F8_pIBeyq-.jpg

Nakon velikog finala oglasio se i Isak Šabanović! Otvoreno priznao da li je razočaran…

Veliko finale pjevačkog takmičenja “Zvezde Granda” održano je sinoć, a kao pobednik iz ove sezone izašao je Mahir Mulalić, koji je u finišu takmičenja pobijedio Isaka Šabanovića, koji je bio drugoplasirani.

Ekipa portala Srbija Danas bila je na licu mjesta, i zabilježila

– Meni je zadovoljstvo, kad su rekli “Prolazi dalje broj pet” ja ustajem i vičem “To!”. Sad je super – rekao je Isak pun pozitivne energije.

– Rekao si da nije bitno da li ćeš biti 15. ili 16., bitno je da dođeš do kraja, da li si očekivao da ćeš biti drugi? – glasilo je pitanje novinarke.

– Nisam. Ja sam rekao da sam prezadovoljan što sam u finalu. Vjerujte da je zadovoljstvo biti ovde s vama, to nisam mogao ni da sanjam. Nisam znao da ću stići do finala, a kad sam stigao do finala onda sam samo rekao “Kad će više da se završi” – izjavio je Isak.

Priznao je da su očekivanja bila velika i da su mu prilazili da se slikaju govoreći: “Ajde da se slikamo, ti si pobjednik”.

Na pitanje da li je bar malo razočaran što nije prvi, Isak je odgovorio uz osmeh:

– U šta ćeš da ti se zakunem da nisam. Ja sam Mahiru rekao “Kunem ti se Bogom dragim volio bi ti da pobjediš”, samo me pustite više. (krtice.net)

Odgovori

scroll to top