Otkrila da joj je dečko u vezi sa drugaricom, pa joj flašom IZBILA oko: Prava istina ju je uvela u pakao

Svijet

Otkrila da joj je dečko u vezi sa drugaricom, pa joj flašom IZBILA oko: Prava istina ju je uvela u pakao

Brutalni napad bio je samo početak agonije za ovu ženu

Ljubomorna majka napala je flašom votke najbolju drugaricu na proslavi Nove godine i tom prilikom izbila joj je oko.

Kortni Tompson (24) iz Blekpula osuđena je prošle nedelje na četiri godine zatvora zbog brutalnog ataka na Džejd Konvej (24) koju je poznavala više od osam godina.

Kortni ne samo da je zauvek osakatila dojučerašnju prijateljicu već je Džejd te noći pobacila, što je Kortni više pogodilo nego sam napad.

Svađa se dogodila kada je Kortni, tada pod dejstvom kokaina i votke optužila Džejd da je u tajnoj vezi sa njenim momkom Džejkom Letamom. Kortni je Džejd rekla da ih je videla nekoliko puta u gradu, kao i da je Letam njoj pretio raskidom u poslednje vreme.

Kada joj je Džejd rekla da je istina da su se viđali ali ne kako ona to zamišlja, već prijateljski, kako bi savetovala Džejka kako da ostane sa Kortni, ona ju je napala flašom votke i tom prilikom joj je izbila oko!

Kako je bila pod dejstvom narkotika i pića, Kortni nije ni shvatila šta je učinila drugarici već je nastavila da je šutira, sve dok se drugi gosti novogodišnje zabave nisu umešali. Na sudu je ustanovljeno i da je Džejd bila dva meseca u vezi sa drugim muškarcem, s kojim je i zatrudnela.

Kortni je od te večeri do marta bila na odvikavanju od droga, te je u centru za rehabilitaciju i shvatila šta je učinila. Od tog momenta do danas, dva puta je pokušala sebi da oduzme život iako sa Letamom ima dvogodišnju ćerku o kojoj brinu njeni roditelji.

Advokat Džejd Konvej rekao je na sudu da je ona samo pokušavala da pomiri prijateljicu sa dečkom, kao i da je Kortni poslednjih godina bila uveliko na drogama, te da je ta veza bila osuđena na propast.

– Iako su čak dobili i dete, oni su se stalno svađali, u čemu je prednjačila Kortni. Bilo mi je stalo do nje i probala sam da ih spojim. Džejk mi je bio drag, ali nikada nisam bila zainteresovana za njega. Uostalom imala sam tada i novog dečka s kojim sam mogla da imam i bebu, da me te noći to zlo od žene nije napalo. Nikada više neću je ni pogledati. Uništila je i meni i sebi život – rekla je besna Džejd Konvej prilikom svedočenja.

Džejd je istakla da i dalje ima problema sa vidom na drugom oku, kao i da oseća veliku bol u kičmi usled udaraca Kortni s novogodišnje žurke.

– Fizički i mentalno me je osakatila za ceo život. Iskreno se nadam da će ostati što duže u zatvoru – rekla je Džejd dok je Kortni na mestu optužene svo vreme plakala i držala se za glavu. (objektiv.rs)

Odgovori