Pojedite 6 čena pečenog bijelog luka i pogledajte šta se dešava sa vašim tijelom 24 sata

Zdravlje

Pojedite 6 čena pečenog bijelog luka i pogledajte šta se dešava sa vašim tijelom 24 sata

Bijeli luk je moćan prirodni antibiotik. Čak i 24 sata nakon što pojedete bijeli luk, on i dalje aktivno utiče na tijelo! Ubijajući parazite i pomažući da se riješite toksina, ovaj jedinstveni proizvod pospješuje zdravlje unutrašnjih organa i pomaže u liječenju čak i hroničnih bolesti.

Korisno je jesti bijeli luk pržen u tiganju ili pečen u pećnici. Ovako pripremljen bijeli luk nema jak miris i ukus, ali zadržava ljekovita svojstva, jer ga tijelo u potpunosti apsorbuje.

Neka vam bude navika da takav bijeli luk pripremite svaka 2-3 dana i bićete prijatno iznenađeni stanjem svog zdravlja! Bijeli luk će značajno smanjiti nivo holesterola u krvi, očistiti arterije i pomoći u ublažavanju problema sa krvnim pritiskom. On pomaže svima koji imaju stomačne probleme i prekomjernu težinu, nevjerovatno je koristan za dijabetes.

Pečeni i prženi bijeli luk ima visoku hranljivu vrijednost, rješava problem stalnog umora i oslabljenog imuniteta. Dodatno napominjemo da će vam takvo jelo takođe pomoći da smršate! Da biste ubrzali metabolizam, vrijedi jesti 6 čena bijelog luka pripremljenog na poseban način najmanje jednom u 2 dana.

ŠTA SE DOGAĐA KAD PEČENI BELI LUK UĐE U ŽELUDAC

1 sat
Kada bijeli luk tek uđe u stomak, tijelo ga doživljava kao normalnu hranu.
2-4 sata
Bijeli luk eliminiše slobodne radikale, bori se protiv ćelija karcinoma.
4-6 sati
Bijeli luk uništava masne naslage, uklanja višak tečnosti iz tijela.
6-7 sati
Bijeli luk uništava štetne bakterije u tijelu.
8-10 sati
Bijeli luk sprečava oksidaciju ćelija u tijelu.
10-24 sata
Bijeli luk pomaže dubokom čišćenju cijelog tijela. Uklanja taloge i sve otpadne proizvode patogenih bakterija.

Čak i 24 sata nakon jedenja, ovaj biološki aktivan proizvod nastavlja da djeluje!

Pire od bijelog luka ima vrlo neobičan, slatkast, ali ipak prijatan ukus. Možete da namažete prženi bijeli luk i napravite ukusne sendviče koristeći zdrav hljeb sa žitaricama kao osnovu.

Ne oklijevajte da dodate bijeli luk raznim jelima: pilav, pečeno meso, bilo koje varivo od povrća biće izvrsno… Blagodati takvog jela povećaće se sto puta, a ukus će biti odličan.

Ne zaboravite da pijete puno tečnosti dok koristite ovaj ljekoviti lijek! Svaka ćelija u tijelu će se očistiti i podmladiti nakon 2 nedelje tretmana bijelim lukom. Da biste ostali zdravi, ponekad je korisno samo jesti hranu bogatu vitaminima i biološki aktivnim supstancama. Bijeli luk je snažan dokaz za ovu tvrdnju.

Savjetujte svoje prijatelje da probaju ovaj prirodni lijek, bijeli luk može zameniti mnoge farmaceutske preparate i ojačati vaše zdravlje! (lijekizprirode.com)

Odgovori