Ana (17) ušla u vezu sa “malo” starijim momkom: Posle prve noći s njim, usledio je jeziv telefonski poziv

Zanimljivosti

Ana (17) ušla u vezu sa “malo” starijim momkom: Posle prve noći s njim, usledio je jeziv telefonski poziv

Amerikanka Ana Dermejn (29) iz Nju Džersija opisala je svoje prvo intimno iskustvo na Redditu kako bi ličnim primerom uticala na mlađe devojke koje su željne nekih novih doživljaja u životu da se malo pripaze.

Ana je istakla da je ona imala 17 godina kada je u klubu upoznala “malo” starijeg momka.

– Delovao je mlađe, kao da ima 24-25 godina. U tom trenutku bilo mi je ‘kul’ da imam momka koji je toliko stariji. Međutim, kada sam došla u njegov stan neke stvari bile su mi čudne. Kao da je mnogo toga sklanjao iste večeri pre nego što će izaći napolje, kao da živi s nekim. Pitala sam ga da li ima devojku, rekao je da je upravo raskinuo s jednom pre nekoliko dana – rekla je Ana.

Kako joj se jako svideo taj momak i nije bila pri sebi toliko od pića, ona je dopustila da stvari odu predaleko.

– Prvo intimno iskustvo imala sam s njim. Bilo je lepo, ali sam sutra uveče primila užasan poziv. S druge strane žice bila je neka žena koja je urlala na mene da ga ostavim na miru. Rekla mi je da je oženjen i da ima dete. Pretila mi je. Spustila sam slušalicu i tresla se. Proverila sam s njim sutradan i dobila potvrdu da je zaista u braku kao i da ima čak 34 godine. Želeo je samo da me upiše kao recku. Odmah smo prekinuli. Nažalost, pamtim ga i danas jer mi je bio prvi, ali moje iskustvo može da posluži drugim devojkama kao primer da pre ulaska u krevet ipak provere ko je muškarac s kojim žele ‘to’ da urade – napisala je Ana. (objektiv.rs)

Odgovori