Isak Šabanović otkrio posljedice takmičenja: “Dobio sam šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla i smršao sam 20 kg…”

Showbizz

Isak Šabanović otkrio posljedice takmičenja: “Dobio sam šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla i smršao sam 20 kg…”

Isak Šabanović je otkrio mane i prednosti dvogodišnjeg takmičenja

Pobednik takmičenja “Zvezde Granda” je Mahir MulalIć (21)! Mladi pjevač nastupao je pod “baksuznim” rednim brojem 13, i odnio pobjedu!

Ovaj talentovani mladić u samom finalu takmičenja zauzeo je prvo mesto SMS glasovima publike. Drugi je bio Isak Šabanović, pjevač koji je važio za favorita tokom celog takmičenja i koji kaže da je “znao da neće pobjediti”

“Prezadovoljan sam što sam došao do finala. Mislio sam da ću ranije napustiti takmičenje. Veliko je zadovoljstvo ovdje biti, jer sve ovo nisam mogao ni da sanjam dok nisam postao Zvezda Granda. Kada sam se prijavio, ja nisam znao da ću stići do finala, i onda kada se sve ovo dogodilo jedva sam čekao da se i završi”, rekao je Isak i dodao:

“Znao sam da neću ja pobediti. Sada se super osećam, jedva čekam da počnem da radim, da idem iz grada u grad, da zarađujem i da se družim sa publikom. Mogu i da vam se zakunem da nisam nimalo razočaran. Ja sam Mahiru rekao da želim da on pobedi, samo da me svi više puste na miru”.

Isak Šabanović je otkrio i mane i prednosti dvogodišnjeg takmičenja:

“Ovo je ozbiljan stres! Ovde sam dobio šećer, tuberkulozu, kičma mi je otišla, a izgubio sam i dvadeset kilograma. Smršao sam zbog stresa i zbog toga volim što se sve završilo.Što se tiče cene nastupa, ozbiljno je skočila, ali to je sve zbog ovog takmičenja, a ne zbog mene samog”. (krtice.net)

 

Odgovori