Za jako i zdravo tijelo: Samo dvije kašike ove smjese dnevno će vas preporoditi

Zdravlje

Za jako i zdravo tijelo: Samo dvije kašike ove smjese dnevno će vas preporoditi

Ovog proljeća ćete pucati od zdravlja i energije ukoliko sebi i svojim voljenim pripremite ovaj ukusni recept.Smanjenje nivoa hemoglobina u krvi, nezavisno od broja crvenih krvnih zrnaca, smanjuje kapacitet krvi da prenosi kiseonik što dalje dovodi do anemije. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi.

Ova vitaminska bomba i ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje opšte krvne slike.Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, uz to je i veoma ukusan.

Za pripremu ovog prirodnog recepta bit će vam potrebno:

200 gr meda,200 gr oraha,200 gr suhog grožđa,200 ml soka od šargarepe,200 ml soka od cvekle,2 limuna

Upute za pripremu recepta:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite sjemenke. Sameljite sa korom i stavite u staklenu teglu od litre.

U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cvekle i sok od cijeđene šargarepe. Promiješajte.Posle u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljevene orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte.

Dobit ćete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave prirodne smjese.Čuvajte je u staklenoj tegli u frižideru.

Kako ga koristiti:

Uzimajte dva do tri puta dnevno po 1 supenu kašiku, prije svakog obroka.Nakon sedmice ili dvije konzumiranja, provjerite krvnu sliku, trebali bi se veoma prijatno iznenaditi.Isprobajte i vi ovaj recept, jako je ukusan, a veoma zdrav. (domacikolaci.net)

Odgovori