MILAN IZ NEMAČKE TRAŽI DEVOJKU ZA LETOVANJE U GRČKOJ! Javilo se njih 20, IMA I UDATIH, uslov je samo jedan!

Zanimljivosti

MILAN IZ NEMAČKE TRAŽI DEVOJKU ZA LETOVANJE U GRČKOJ! Javilo se njih 20, IMA I UDATIH, uslov je samo jedan!

Milan Savić, koji već tri godine živi i radu u Nemačkoj, rešio je da devojku za letovanje pronađe na Fejsbuku, nakon što su mu planovi za more sa bratom propali.

Bez imalo blama je na grupi Live from Greece postavio status da traži osobu ženskog pola za letovanje u Grčkoj u drugoj polovini avgusta, a jedino što je naveo kao uslov je da to bude vedra osoba.

– Osoba sa kojom se može pričati, razmenjivati životna iskustva, šaliti, izlaziti – napisao je on.

Usledili su oprečni komentari – jedni su ga pohvalili i podržali, a drugi osudili što pratnju traži baš na društvenim mrežama. Ipak, njega to nije mnogo dotaklo, pa je za Telegraf.rs otvoreno ispričao zašto je napisao takav status, koliko mu se devojaka do sada javilo i šta od njih očekuje.

– U inbox se javilo dvadesetak osoba. Neke od njih su slobodne devojke željne lepog putovanja, upoznavanja novih ljudi, razmene iskustva, širenja prijateljstva i otvaranja novih životnih vidika, a druge su ostvarene majke ili žene u braku. Od toga se jedna devojka skoro vratila sa odmora, i vrlo rado bi opet, i prenela mi je neka svoja veoma pozitivna iskustva gde je na taj način upoznala dosta kvalitetnih ljudi – priča Milan.

Želja mu je da njegova saputnica bude dobra i pozitivna osoba, a onda je, kaže, moguće da se iz toga izrodi nešto zaista lepo. Sve ovo, dodaje, nije planirao. Status je spontano napisao nakon što su propali planovi za letovanje sa bratom.

– Na letovanje je trebalo da idem sa rođenim bratom, ali nismo uspeli da uklopimo termin godišnjeg. Onda sam došao na ideju da napravim post i na taj način otputujem i uz malo sreće uživam sa nekom devojkom. Nije uslov da nečeg bude među nama sem prijateljstva, ali ako kliknemo i svidimo se jedno drugom, ja sam spreman da iz toga napravimo zaista veoma lepu životnu priču sa hepi endom – zaključuje Milan.

On se još nije odlučio ni za jednu, a kako kaže, bilo bi mu drago da to bude devojka sličnih godina.

Pa dame, navalite! (espreso.rs)

Odgovori