Banka mu greškom uplatila 50 MILIJARDI, reakcija vlasnika računa oduševila je sve

Zanimljivosti

Banka mu greškom uplatila 50 MILIJARDI, reakcija vlasnika računa oduševila je sve

Gledao je u stanje na računu otvorenih usta

Porodica iz Luizijane ostala je u šoku kada je na bankovnom računu otkrila da im je neko uplatio ni manje ni više nego 50 milijardi dolara.

Daren Džejms, agent za nekretnine iz Baton Ruža, prvi put je shvatio da nešto nije u redu kad ga je supruga uspaničeno nazvala nakon provere računa putem internet aplikacije, uočivši depozit od neverovatnih 50 milijardi dolara.

Darenu je prvo sinulo da im je novac ostavio neki nepoznati rođak, budući da je imao veliku familiju, a polovinu tih ljudi nikad nije ni upoznao.

– Pozlilo mi je, a onda sam počeo da vičem da ima Boga! Bio sam ubeđen da je neko nasledstvo u pitanju. Euforiju je vrlo brzo zamenila realnost – kaže Džejms.

Ipak, naredno jutro je u dogovoru sa suprugom kontaktirao Čejs banku u Luizijani kako bi im objasnio šta se dogodilo. Oni su ga pritom pohvalili za poštenje.

– Nije bilo nimalo prijatno imati toliki novac na računu. Novac koji nije vaš. Svašta nam je padalo na pamet čiji je, sve dok nismo odlučili da moramo da pozovemo banku i obavestimo je o svemu – kaže Džejms. (objektiv.rs)

Odgovori