Dok je moj dečko bio na putu, njegov otac me je ŠOKIRAO kad je počeo da me dodiruje i da radi OVO

Ispovijesti

Dok je moj dečko bio na putu, njegov otac me je ŠOKIRAO kad je počeo da me dodiruje i da radi OVO

Jedna Engleskinja se našla u veoma neprijatnoj situaciji sa ocem njenog dečka dok je on bio na putu.

– Iako se čini da se roditelji mog dečka vole, poprilično sam sigurna da varaju jedno drugo. Mislim da se oboje prave da se to ne događa. Moj dečko to očigledno zna, iako mu nikada nisu rekli – započela je priču.

– Pre pet meseci, moj dečko je otišao na poslovni put. Njegovi roditelji su organizovali okupljanje kod njih kući, a ja sam došla jer sam bila pozvana. Pila sam više nego obično, pa sam bila nervozna. Mogu da se setim svega što se dogodilo, ali nekako kroz maglu.

– Šetala sam po kući i ujednom trenutku sam se našla u radnoj sobi sa ocem svog dečka. Bio je pijaniji od mene, inicirao je sve i na kraju je počeo da me dodiruje, a onda stavio moju ruku u njegove pantalone. Posle nekoliko minuta, rekla sam mu da to ne bismo smeli da radimo i to ga je nekako povratilo u realnost – objašnjava ona i dodaje:

– Rekao mi je da sam u pravu i odmah mi se izvinio, a ja sam mu rekla da idem u sobu svog dečka da odspavam. Kad sam se probudila, njegov tata i ja smo neprestano uspostavljali kontakt očima i kad smo ostali sami, njegov tata mi je rekao da mu je žao zbog toga što se desilo prethodne noći i da bi bilo najbolje da zadržimo to između nas. Pristala sam, a onda mi se ponovo izvinio i od tad nijednom više nismo razgovarali o tome.

– Nikad to nisam spomenula svom dečku. Još uvek izlazimo, godinu dana kasnije, i stvari među nama ne mogu biti bolje. To je jedini put kad sam ga prevarila ili bila u iskušenju da to uradim. Kad bih mu rekla šta se desilo, to bi uništilo njegov odnos sa tatom, a možda i sa mamom. Ne mogu to da mu uradim – zaključila je ona. (objektiv.rs)

Odgovori