MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OGLASILA, TIČE SE MAHIRA MULALIĆA: Ovo je snimak koji otkriva ko je on, sve se desilo prije godinu dana!

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OGLASILA, TIČE SE MAHIRA MULALIĆA: Ovo je snimak koji otkriva ko je on, sve se desilo prije godinu dana!

Marija Šerifović je još prošle godine izgovorila “Ovo je pobjednik”, a sad je publiku podsjetila na to objavivši zaboravljeni snimak.

Upravo završeno takmičenje Zvezde Granda trajalo je duže nego ranije sezone, a zanimljivih momenata i turbulencija je bilo toliko da su mnogi zaboravljeni.

Marija Šerifović je odlučila da na jedan podsjeti publiku,a to je trenutak kad je nastupio Mahir Mulalić sa pjesmom “Ne vjeruj mi noćas”. Kako je to već bio čest slučaj u takmičenju, članovi žirija se zgledaju dok slušaju talentovanog pjevača, a onda Marija uradi nešto što baš i nema često običaj…

Izgovori poluglasno: “Ovo je pobjednik”. Sada je popularna Mara riješila da malo pokrene Instagram “vremeplov”, a u komentaru je duhovito dodala “Pa, dobro sam rekla”.

Da podsjetimo, Mahir je u superfinalu pobijedio Isaka Šabanovića kojeg su mnogi, već na samom startu takmičenja, prozvali “pobjednikom.” Isak kaže da je baš zato znao da neće pobijediti, piše Lepa i Srećna. (novi.ba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

 

Odgovori