SAŠA PRODAO GRAND, pa sad radi i svaki mjesec prima platu: Evo koji iznos je u pitanju! Iznenadit ćete se!

Showbizz

SAŠA PRODAO GRAND, pa sad radi i svaki mjesec prima platu: Evo koji iznos je u pitanju! Iznenadit ćete se!

Lepa Brena i Saša Popović dobili su 30 miliona eura prodajom “Granda” i to su sad proslavili sa skoro cijelom estradom.

Njih dvoje zajedno sa supružnicima Bobom Živojinovićem i Suzanom Jovanovićem sačekali su da se stabilizuje situacija s koronom pa su u jednom elitnom beogradskom restoranu okupili prijatelje, dugogodišnje saradnike i pjevače. Pod sloganom “Hvala za sve ove godine” oni su se zabavljali do kasnih večernjih sati. Kako je izgledala žurka, imali su priliku da vide Brenini pratioci, jer je objavila nekoliko snimaka.

Inače, kako se još ranije pričalo, ona se definitivno povukla iz muzičke produkcije, dok je Popović prepustio direktorsko mjesto Aleksandru Miliću Miliju, ali šou “Zvezde Granda” neće napuštati. On će i dalje biti glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta će, kako tvrde izvori, dobijati mjesečnu platu od 25.000 eura.

Da ostaje u najpopularnijem muzičkom takmičenju, potvrdio je na finalu nedavno završene sezone.

– Ostajem tu. “Zvezde Granda” će trajati zauvijek – rekao je Saša.

Prodaja 49 procenta “Granda” je završena prije nekoliko mjeseci, dok su 51 Popović i Brena prodali još 2014. godine, kada su takođe dobili oko 15 miliona evra. Sašin udio u vlasničkoj strukturi od tada je bio 24 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 eura, dok je pjevačica posjedovala 25 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion eura od poslovanja “Granda”. (novi.ba)

Odgovori