Ušao kod lekara i zaprepastio ga kad je rekao KOLIKO je star: Sutradan su svi pričali o njemu (VIDEO)

Showbizz

Ušao kod lekara i zaprepastio ga kad je rekao KOLIKO je star: Sutradan su svi pričali o njemu (VIDEO)

Nikom nije bilo jasno kako je ovo moguće

Kada je Hasbula Magomedov prvi put samostalno ušao kod lekara na pregled, tog trenutka promenio mu se život.

Na početku nije bio previše srećan zbog toga, ali sada uživa.

Zašto je Hasbula, zvani mini Habib toliko impresionirao lekara i kako je postao zvezda iz Mahačkale?

Hasbula objektivno izgleda kao dečak od pet godina, ali on zapravo ima 18! Štaviše, on je sada i bloger i to zahvaljujući lekaru koji ga je slikao posle pregleda a potom je priču o njemu razglasio po bolnici. Zna se kako je dalje sve išlo.

– Nisam bio srećan kada se pričalo o meni, a onda sam rešio da se ipak zabavim. Otvorio sam profile na TikToku i Instagramu i sada sam poznat. Nije mi nimalo loše – kaže mini Habib, kako ga zovu svi u Mahačkali zbog čuvenog MMA borca Habiba Nurmagomedova.

https://www.tiktok.com/@hasbu_tut/video/6880170826671459585?referer_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2F&referer_video_id=6880170826671459585&refer=embed

Magomedov je ove godine postao punoletan, ali i dalje izgleda kao dete. Glas, visina, lice i dečiji osmeh ni ne slute da se u njemu krije odrasla osoba. On je rođen sa genetskim poremećajem poznatim kao dvarfizam (patuljasti rast), pa mu je rast zaustavljen u vrlo ranoj dobi. Težak je samo 16 kilograma i visok oko 106 centimetara.

Na Instagramu i TikToku redovno objavljuje snimke, u kojima prikazuje kako izgleda njegova svakodnevnica. Prema Magomedovu, njegov video je počeo da se deli na mrežama, uključujući i u lokalnim grupama na društvenim mrežama, a ubrzo su ljudi na ulici počeli da mu prilaze, a njemu popularnost nekada i ne prija.

https://www.tiktok.com/@hasbu_tut/video/6879699294161538306?referer_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2F&referer_video_id=6879699294161538306&refer=embed

Magomedov je rekao da lekari ne mogu da mu postave dijagnozu. Bloger tvrdi da iako popularni, njegovi snimci na TikToku, nisu njegov cilj u životu. Namerava da završi studije, nauči Kuran i da u budućnosti postane ‘alim (teolozi i pravni naučnici u islamu).

– Uopšte ne razmišljam o pratiocima, bez obzira da li ih imam ili ne. Za sada mi je ovo zabava, a već sutra mogu da isključim profile zauvek – zaključio je Magomedov. (objektiv.rs)

Odgovori