Zola posle HAPŠENJA ZBOG MILJANE otkrio sa kim se od porodice Kulić video u Nišu: “Ovih 30 sati iza rešetaka ću da im NAPLATIM”

Showbizz

Zola posle HAPŠENJA ZBOG MILJANE otkrio sa kim se od porodice Kulić video u Nišu: “Ovih 30 sati iza rešetaka ću da im NAPLATIM”

Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana je uhapšen na granici sa Bosnom i Hercegovinom, zbog toga što se navodno nije odazivao na pozive suda u sporu sa Miljanom Kulić.

Ubrzo nakon toga Čolić je pušten iz pritvora, a sada je otkiro sve o hapšenju i boravku u Nišu.

– Krenuo sam na nastup u Modriču u jedan klub da radim i na granici su mi rekli da imam poternicu Srbije, na prvi trenutak sam pomislio da je skrivena kamera, ali kada su me stavili unutra u pritvor 4 sata video sam da nije šala. Zatim su mi rekli da će patrola doći po mene i da ću morati u Kazneno Popravi Dom u Nišu. Nakon 4 sata patrola je došla i krenuli smo za Niš. Tamo kad sam stigao smestili su me u ćeliju sa nekim Švabom- rekao je Lazar Čolić Zola i dodao:

– Sat unutra je trajao kao godina napolju. Bilo je jako teško, ali u nekim momentima zanimljivo jer sam shvatio kako je zapravo ljudima koji su tamo godinama. Posle toga sam čekao da me pozovu na sud i nadao se da će da mi se ukine pritvor jer je određen zbog mog nepojavljivanja na sudu, jer sam bio u Zadruzi. Bilo je jako teško, tih 30 sati je trajalo duže nego 6 meseci rijalitija, ali bukvalno. Kad su me odvezili u sud, tamo sam dobio advokata koji je uspeo da mi ukine pritvor i pustili su me – dodaje bivši zadrugar za Pink.rs.

Na iznenađenje mnogih, Zola se u Nišu družio sa rođenim bratom Marije Kulić, sa kojom je na ratnoj nozi, ali za njenog brata Pericu je imao samo reči hvale.

– Nakon mog izlaska, prva osoba na koju sam naišao u Nišu je bio Perica, rođeni brat od Marije Kulić. Sa njim sam se video i proveo neko vreme. Mnogo dobar čovek i pošten. Čak smo popili malo i ispričali se. To je ceo kontakt sa porodicom Kulić – otkriva Zola.

Za kraj je otkrio da li planira pomirenje sa bivšom devojkom, čuvenom Miljanom Kulić.

– Nemam u planu nikakvo pomirenje, isključivo želim da se posvetim sebi i svojoj karijeri, jer mislim da sam zaslužio da dođe i mojih 5 minuta, a ovih 30 sati koje sam proveo iza rešetaka ću da naplatim onom kome treba – ispričao je Zola. (blic.rs)

Odgovori