DEVOJČICA (10) SKOČILA SA PRVOG SPRATA DA BI POBEGLA OCU: Ispovest njene majke LEDI KRV U ŽILAMA!

Svijet

DEVOJČICA (10) SKOČILA SA PRVOG SPRATA DA BI POBEGLA OCU: Ispovest njene majke LEDI KRV U ŽILAMA!

Ispovest majke desetogodišnje devojčice koja se bacila sa prvog sprata porodične kuće u Fortalezi da bi pobegla ocu, svedoči tome da je njena ćerka bila žrtva nasilja i s*ksualnog zlostavljanja od strane sopstvenog oca.

Kako navodi majka, koja je želela da ostane anonimna, devojčica je u nedelju ujutru skočila sa prvog sprata kako bi pobegla ocu (34) koji ju je naprimereno milovao i napadao na razne načine, a sve se dogodilo oko 6.00 ujutru, piše brazilski Globo.

Devojčica je srećom preživela i dozivala komšiju da joj pomogne, nakon čega je čovek koji živi u susedstvu pozvao policiju.

Dete se, prema navodima majke, žalila da je otac hteo da je “sil*je” i “ubije”.

– Ćerka mi je rekla da je pod pretnjama obećala ocu da će biti mirna, da neće vrištati, niti mu se opirati, samo da bi prestao da je guši, prekrivajući joj usta rukom – navela je majka.

Ćerka joj je takođe ispričala da ju je otac toliko jako davio, da je mislila da će umreti.

Iako je tokom intervjua za Globo jedva govorila od plakanja, žena je potvrdila je njen bivši suprug dodirivao njenu ćerku, što po zakonu predstavlja ranjivo sil*vanje.

Dugo je razmišljala da li da prijavi bivšeg muža za ovakvo monstruozno nedelo, jer se plašila njegove agresivnosti, a i otvoreno joj je pretio.

Uprkos tome, odlučila je da istera pravdu do kraja.

– Slučaj moje ćerke nije jedini. Ovo se dešava svuda u našem društvu i sutradan bilo ko može da bude na mestu moje devojčice. Sve što želim je da ga osude kako bih konačno mogla da živim normalnim i mirnim životom – zaključila je unesrećena majka.

Nekadašnji supružnici su već neko vreme razvedeni, a dete je provodilo vikende sa ocem. Razlog zbog kog su se razveli, prema rečima žene, bilo je porodično nasilje. (Espreso/Objektiv)

Odgovori