Očistite tvrdokorne mrlje u wc šolji nikad lakše – treba vam samo jedan proizvod iz kuhinje, ali morate da znate caku…

Zanimljivosti

Očistite tvrdokorne mrlje u wc šolji nikad lakše – treba vam samo jedan proizvod iz kuhinje, ali morate da znate caku…

Dobro je poznata uzrečica – “Čistoća je pola zdravlja”, a kupatilo, to jest, okolina WC šolje svakako su jedno od mjesta u kojima vreba najveća opasnost od bakterija i infekcija.

Jedna žena iz Australije podelila je sa svojim prijateljima na Fejsbuku kako je očistila svoje kupatilo od tvrdokornih mrlja uz pomoć samo jednog proizvoda koji se inače koristi za pečenje. U grupi na Fejsbuku, Loren je otkrila kako je za čišćenje koristila samo jedan jeftini proizvod – limuntus, prenosi Daily Mail.

– Mrzim da čistim toalet. Dvije posude (oko 25 grama) limuntusa ostavljene u WC šolji devet sati riješit će cijelu stvar. Najteži dio procesa je paziti da ljudi ne koriste šolju u tih devet sati. Htjela sam da koristim sredstvo za čišćenje, ali ovo je jeftinije – napisala je Lauren u svojoj objavi i uz te riječi podijelila fotografije odlične transformacije, piše “Srbija danas“.

Drugi roditelji u grupi ostali su oduševljeni ovom idejom, a neki su podijelili načine na koje se i sami koriste limuntus.

– Koristim limuntus na dnevnoj bazi za čišćenje toaleta, ali odlična je jer nema hemikalija pa i djeca mogu da čiste s njom – komentarisala je jedna majka.

– Limunska kiselina je najbolja! Odlična za toalete – bila je saglasna jedna korisnica. (haber.ba)

Odgovori