SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE SVAKI DAN PILA OVAJ NAPITAK I SMRŠALA 21 kg: Ovaj režim joj je promijenio život, SAD IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD, BEZ PUNO MUKE!

Showbizz

SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE SVAKI DAN PILA OVAJ NAPITAK I SMRŠALA 21 kg: Ovaj režim joj je promijenio život, SAD IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD, BEZ PUNO MUKE!

Snežana Đurišić smršala je 21 kilogram tako što je dva mjeseca pila samo sok od lubenice. Poznata pjevačica kaže da joj je ova neobična dijeta pomogla kada je naglo nabacila kilažu.

Snežana istiće da danima nije jela ništa sem ovog povrća i tako je uspjela da se riješi viška.

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram – kaže pjevačica i dodaje da je i fizički aktivna:

– Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji.

Đurišićeva priznaje da zbog previše obaveza ne stiže baš uvijek zdravo da se hrani, kao i da je slaba na slatkiše.

Snežana Đurišić, Prije i poslije

– Zbog posla kojim se bavim tempo života zna da mi bude veoma brz. Umem da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane. Sada sam najviše fokusirana na jačanje imuniteta, pa kombinujem raznovrsnu ishranu sa dosta šetnje. To mi baš prija. Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbjegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima – priča pjevačica.

Snežana je neke namirnice izbacila iz ishrane kada je počela pandemija

– Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hljeb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem – kaže pjevačica i daje da nema ništa protiv toga da neko potraži pomoć nutricioniste. (novi.ba)

Odgovori