Anđelko je spreman da Milici POKLONI bubreg: Podseća ga na devojku koju je iz nehata UBIO

Svijet

Anđelko je spreman da Milici POKLONI bubreg: Podseća ga na devojku koju je iz nehata UBIO 

Milica Adamović već neko vreme traži donora, jer je njeno stanje teško

Nakon što je Milica Adamović (30) ponovo očajnički tražila donatora bubrega, jer, kako kaže, vreme neumitno teče i u životnoj je opasnosti, oglasio se Anđelko Jeremić (28), momak koji je u trenu shvatio da je spreman da se upusti u ovu nimalo jednostavnu proceduru.

Nije mnogo razmišljao – samo je odlučio, daće svoj bubreg, ne može da gleda kako se gasi jedan mladi život.

A njegov život tek je na početku, ima suprugu i jedno dete, a drugo na putu. Zdravlje će mu tek trebati, ali, bez jednog bubrega može da se živi, normalno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Adamovic (@milica.adamovic91)

– Razmislio sam i ostao pri tome. Objavio sam to na instagramu. Krva grupa mi je 0+ i pisao sam Milici na Instagramu, ali nije videla poruku. Sada nema nazad, idemo napred – kazao je Anđelko za “Telegraf”.
Odluka nije laka. Supruga ga je pitala: “Da li si ti svestan šta te čeka, treba da živiš još 50 godina”.

Kaže, svestan je, ali želi da Milica živi, takođe…
– Imam jednu tešku ličnu priču. Doživeo sam saobraćajnu nesreću. Udario sam kolima devojku, zvala se baš Milica. Poginula je. To je neka povezanost, želim da pomognem da Milica preživi – ispričao nam je.

Ovaj mladi čovek sada čeka da mu se Milica javi. Spreman je da ide do kraja, ako se svi parametri poklope, bez razmišljanja će leći na operacioni sto.

Milica Adamović već neko vreme traži donora, jer je njeno stanje teško. Ona se nada izlečenju u Turskoj.

– Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave – navodi Milica u kratkom snimku na Instagramu.

Milici su lekari dali joj još samo šest meseci života pa je transplatacija bubrega jedino urgentno rešenje.

Ona nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg i zato joj je jedina nada da transplantaciju uradi u inostranstvu. (objektiv.rs)

Odgovori