Lukas šokirao skandalom sa svadbe Prije i Filipa, ona odbrusila: Nije ni bio na mom spisku zvanica!

Showbizz

Lukas šokirao skandalom sa svadbe Prije i Filipa, ona odbrusila: Nije ni bio na mom spisku zvanica!

Pjevač Aca Lukas je u svojoj knjizi oštro prokomentarisao svadbu Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, odnosno, kako tvrdi, razlog zbog kojih su poznati bili pozvani na istu.

Naime, pjevač je tu svadbu nazvao poslom i objasnio je zbog čega se on, Ceca i pokojni Šaban Šaulić nisu pojavili.

– Između posla i prijateljstva, opredijelili su se za posao. U svijetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pjevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom – napisao je Lukas u knjizi.

Prvo je opisao svoju konverzaciju sa pokojnim Šabanom Šaulićem.

– Znaš ko me je zvao na svadbu? – pitao me je Šaban.

– Znam. Brena i Boba – odgovorio je Aca.

– Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi. Pitao me koje ću dvije pjesme da otpjevam na svadbi – rekao je Šaulić.

Lukas je potom zaključio:

– Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pjevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice – napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Aleksandra Prijović je upitana za ovu situaciju i rekla je da Aca nije ni bio na njenom spisku zvanica.

– Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost, nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pjevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumijeva se da ću otpjevati nešto – rekla je Prija, piše Svet. (Telegraf.rs)

Odgovori