“Nije se okrenuo da me pogleda”: Mladoženja UMRO pred oltarom, mlada samo što je KRENULA ka njemu (FOTO)

Svijet

“Nije se okrenuo da me pogleda”: Mladoženja UMRO pred oltarom, mlada samo što je KRENULA ka njemu (FOTO)

Pre smrti imao je jednu želju – da se venča sa Alison s kojom ima petoro dece i s kojom je u vezi već 21 godinu

Pol Vin (57) iz Škotske dobio je rak prostate, a karcinom je već metastazirao na pluća i jetru. Doktori su mu rekli kako mu preostaje između šest nedelja i dva meseca života, a on je rešio sebi da ispuni jednu želju.

Pre smrti imao je jednu želju – da se venča sa Alison s kojom ima petoro dece i s kojom je u vezi već 21 godinu.

Zaprosio ju je i Alison (38) je odmah krenula s pripremama za svadbu. Sve su uspeli za samo osam dana otkako je Pol dobio strašne vesti i Alison je posle podne krenula prema gradskoj oštini. No zaboravila je buket pa je morala da pričeka prijateljicu koja je otišla po njega ispred.

– Dočekala sam buket, i krenula uz stepenice. Sve se činilo da je u redu, iako je Pol delovao kao da mu je neprijatno. Dotad su mu već malo opustili kilt da mu bude udobnije – priseća se Alison.

– Zapravo, dogurali su ga do dizala i pomagali mu da dođe do sobe jer nije imao snage. Rekli su mi da se borio za dah i mučio – govori Alison.

Njihovo najstarije dete, Sendi (20) otpratila je majku do oltara (odnosno matičara) oko 14 časova. No kad je ušla u prostoriju, Alison je znala da nešto ne valja. Pol je bio pogrbljen na stolici.

– Kad sam došla do njega, morala sam da ga dozivam. Nije se okrenuo, nije me pogledao i tada sam shvatila da nešto ne valja. Pukla sam, počela sam da ga zovem i derem se – govori Alison.

Danijel Sud, porodična prijateljica i Polova kuma i zajedno sa sestrom položile su Pola na pod. Ubrzo su bolničari započeli s reanimacijom, no nije bilo spasa.

– Bilo je teško. Trebalo mi je mnogo vremena da dođem do ovoga gde sam danas, i svi dani mi se čine kao jedan. Deluje mi kao da je to bilo juče – govori Alison i dodaje: “Moram da ustanem i nastavim radi naše dece”. (objektiv.rs)

Odgovori