U toaletu restorana sam prevario moju devojku s njenom sestrom, a potom je usledio totalni ŠOK

Ispovijesti

U toaletu restorana sam prevario moju devojku s njenom sestrom, a potom je usledio totalni ŠOK

Trenutak slabosti bi mogao skupo da košta mladog Britanaca koji se gorko kaje jer je prevario svoju devojku s njenom polusestrom.

– Moja devojka i ja imamo po 28 godina i u vezi smo 12 meseci. Ona je predivna i mislio sam da nikada neću uraditi bilo šta što bi ugrozilo naš odnos, a onda sam napravio kobnu grešku – priča mladić i nastavlja:

– Jedne večeri sam s kolegom planirao da izađem na piće, a potom me je moja devojka nazvala i pitala da li ona i njena polusetra koja ima 26 godina, mogu da nam se pridruže. Ja sam pristao, i otišli smo u naš omiljeni restoran.

– Kada sam izašao napolje da bih zapalio cigaretu, pridružila mi se i polusetra moje devojke. Pitala me je da li se zabavljam, a kada sam ja odgovorio potvrdno, ona je konstatovala da bi volela da nađe dečka kao što sam ja – kaže on.

– Bio sam iznenađen i počeo sam da se smejem. Rekao sam joj da moram u toalet, a kada sam izašao napolje, ona me je čekala ispred vrata. Bez reči mi je prišla i počela da me strastveno ljubi. Nije gubila vreme i počela je da mi otkopčava pantalone. Moram da priznam da mi se to svidelo. Uhvatila me je za ruku i uvela u toalet. Zaključala je vrata i počela da se skida. Akcija je bukvalno trajala nekoliko sekundi i ja nisam mogao da verujem šta se dogodilo – iskren je Englez.

– Nikada ranije nisam nikoga prevario, naročito ne na ovakav način, u WC-u nekog restorana. Posle toga smo se vratili do našeg stola kao da se ništa nije dogodilo – objašnjava on.

– Međutim, tek je onda usledio najveći šok. Taman kada sam se zarekao sebi da ovako nešto više neću ponoviti dobio sam poruku od polusestre moje devojke: Sutra u 15:00, kod mene. Budi spreman da sve ponovimo ili ću sve ispričati sestri – navodi Britanac.

– Sve mi se pomešalo u glavi. Bio sam zapanjen što ona ima hrabrosti da me ucenjuje. Očajan sam i ne znam šta da radim, da sve priznam devojci i suočim se sa posledicama ili da nastavim aferu s njenom polusestrom dok ne smislim bolje rešenje – zaključio je mladić. (objektiv.rs)

Odgovori