Ksenija pala kroz prozor solitera: Kada je otkriven razlog nesreće, svi su ostali zatečeni

Svijet

Ksenija pala kroz prozor solitera: Kada je otkriven razlog nesreće, svi su ostali zatečeni

Porodica i prijatelji ubeđeni su u ubistvo

Ksenija Šerengovskaja (22) pala je sa prozora solitera u ruskom gradu Murina, a njeni roditelji gotovo su sigurni da im je ćerka ubijena i za njenu smrt optužuju mladića sa kojim se zabavljala.

Kako navodi njena porodica, devojka je živela sama u stanu u kom se dogodila tragedija, a život joj je bio sasvim solidan. Nedavno je pronašla dobar posao i počela je pristojno da zarađuje.

Pre oko tri meseca, Ksenija je počela da živi sa momkom sa kojim se zabavljala po imenu Aleksej.

Na dan tragedije, ona je prisustvovala proslavi kolektiva u firmi, a kada je došla kući, Aleksej je imao ljubomorne ispade, prilikom čega su se žestoko posvađali, prenosi portal Readovka.ru.

– Nakon što su se posvađali, Aleksej tvrdi da je otišao do kupatila, a kada se vratio, zatekao je devojku na prozoru sa namerom da se ubije. Ispričao nam je da je potrčao ka njoj i da ju je molio da se vrati nazad, ali bilo je kasno i prema njegovim navodima ispala je sa 15. sprata na kom je živela i ostala na mestu mrtva – navodi izvor iz policijske istrage.

Na mesto događaja stigla je i policija, a mladić je te noći priveden i bio je vidno potresen.

Nakon dugog ispitivanja, pušten je kući.

Ksenijini roditelji međutim veruju da ovo nije nesrećan slučaj i da je njihova ćerka ubijena, a kako navode, imaju snimak sa video nadzora iz lifta koji navodno potvrđuje da je Aleksej udara.

Komšije su takođe čule svašu i vriske, ali niko se nije usudio da potvrdi da li je reč u ubistvu ili samoubistvu.

Ksenijini prijatelji takođe su sigurni u Aleksejevu krivicu, a istražni organi pokrenuli su postupak protiv mladića. (objektiv.rs)

Odgovori