TOMOVIĆ NOVAC OD RIJALITIJA ULAŽE U PORODIČNI POSAO: Sa bratom IZGRADIO KOMPLEKS BAZENA, sad su svima jasne fotke sa gradilišta!

Showbizz

TOMOVIĆ NOVAC OD RIJALITIJA ULAŽE U PORODIČNI POSAO: Sa bratom IZGRADIO KOMPLEKS BAZENA, sad su svima jasne fotke sa gradilišta!

Vladimir Tomović pokrenuo je porodični biznis u Baru. On i njegov brat Vladan već neko vreme dele na društvenim mrežama slike sa gradilišta, ali niko nije znao da oni grade kompleks bazena na kom će biti kafić, dečija igraonica i pravo odmaralište.

Od kada je napustio rijaliti Zadruga, Vladimir se manje eksponirao u javnosti, razlog tome je što on zapravo nije imao vremena zbog radova koji se sada privode kraju.

Kontaktirao smo Tomovića koji je bio ljubazan da nam otkrije detalje porodičnog biznisa:

– Imamo tri bazena. Dva za odrasle i jedan prilagođen za decu. Sa Vladanom sam počeo da radim na tome pre više od godinu dana, ali se to intenziviralo u zadnja tri meseca od mog izlaska iz rijalitija. O novcu ne bih, ali je uloženo puno, kako materijalnih sredstava tako i energije. Ali svaki trud se u životu isplati. Nas dvojica smo uradili, da ne preteram, ali 8 posto, kako majstorskih tako i poslova koji iziskuju fizičku snagu. Naporno je, ali kad čovek radi sa porodicom i ulaže u svoje imanje nema žala ni za jednim dinarom i ni za jednim žuljem na ruci – rekao nam je Tomović i dodao da će otvaranje bazena biti za nekoliko dana.

Inače, Vladimirove bazene će među prvima posetiti i Ivana Aleksić, doskorašnja supruga Nenada Aleksića Ša. Ona je na svom Instagram profilu poručila Tomoviću da uskoro stiže kod njega u Bar.

Na njegovom instagram profilu podelio je kao stori obajvu Ivane Aleksić , koja mu je čestitala na šta joj je on napisao: -Dolazi više – napisao je Vladimir ispod Ivaninog komentara u kojem mu čestita na pokretanju biznisa, a ona mu je na to odgovorila “brzo ću”. (kurir.rs/Ana Denda)

Odgovori