ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA SE KUPA U LUKSUZU! Dama čiji garderober košta kao STAN U CENTRU vodi život iz BAJKE!(FOTO)

Showbizz

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA SE KUPA U LUKSUZU! Dama čiji garderober košta kao STAN U CENTRU vodi život iz BAJKE!(FOTO)

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Milice Mitrović, vodi život kakav, verujemo, želi da vodi svaka devojka.

Kristina posećuje egzotične destinacije, a garderoba koju svakodnevno kupuje ili dobija od verenika košta papreno mnogo.

Svaki luksuzni komad koji je dobila od svog dragog ona je podelila sa svojim pratiocima, a verujemo da ni tata ne štedi na svojoj ćerki. Njen verenik takođe na svom profilu objavljuje fotografije lepe Kristine i ne krije da je mnogo voli.

Zgodna plavuša je na svom Instagram profilu objavila da je za rođendan od dečka dobila 501 ružu, balone u obliku srca, kao i torbicu marke “Dior”, koja je unikatna i postoji samo jedna na svetu.

Kako je veoma popularna među devojkama, a mnogi kažu i uzor tinejdžerkama, verujemo da njoj nije lako da svaki dan smišlja novu kombinaciju koju će pokazati na svom profilu. Njene skupocene bunde, torbe, visoke potpetice i nakit vrede sigurno kao dobar stan u centru grada. Stil koji neguje je – SAMO DAMSKI!

Kristina je danas objavila fotografiju s jednog ručka, a na sebi ima svetlo plavu košulju poznatog brenda Luj Viton, a verujemo da je i za nju izdvojila veliku svotu novca.

Podsetimo, Kristina se školuje i živi u Londonu, a prošle godine se i verila za sina poznatog ruskog milijardera. (Espreso/M.S)

Odgovori