KRISTIJAN SE JAVIO SA VIJESTIMA, KRISTINA JOŠ NE DOLAZI SEBI: “U šoku me pitala da li je to stvarno, da li zaista tako mislim”

Showbizz

KRISTIJAN SE JAVIO SA VIJESTIMA, KRISTINA JOŠ NE DOLAZI SEBI: “U šoku me pitala da li je to stvarno, da li zaista tako mislim”

Kristijan Golubović nedavno je u studiju u Šimanovcima sačekao izlazak iz Zadruge svoje ljubavnice Kristine Spalević, a sada je otkrio da zida njihov zajednički dom kao i da planira da se razvede od supruge Ivane.

Otkako je izašao iz rijalitija, žestoki momak govorio je o svojoj novoj partnerki kao o ženi s kojom želi da započne zajednički život, te ne čudi što ju je sačekao prilikom izlaska iz Zadruge. Nju je to iznenadilo, pa je u šoku pitala da li je to stvarno, a potom počela da ga grli i ljubi.

Nakon završetka emisije “Zadruga – izbacivanje”, rijaliti par se pokupio i otišao zajedno u Novi Sad, kod Kristijanovog prijatelja.

“Evo, Kristina i ja doručkujemo. Proveli smo divnu noć, uživamo zajedno”, počeo je Kristijan, a potom otkrio da je Kristina gotovo udata za njega.

“Imamo lijepe i velike planove. Kristina živi sa mnom od sinoć. Od sada ide svuda sa mnom, ne razdvajamo se. Gradim kuću u Kragujevcu, već se uveliko radi i tu ćemo živjeti. Naravno, pošto sam ja na relaciji Beograd i drugi gradovi, ona će me svuda pratiti. Sada je moja žena. Obožavam je, ona je slatka, lijepa, volim je. Želim s njom da ostanem, da planiramo djecu, prija mi kao žena, kao čovjek. Moja najveća mana u životu je Kristina, ali ja hoću od stakla da napravim brilijant”, rekao je on.

Još uvijek zakonita supruga Ivana ga više ne zanima, ali će s njom ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog djeteta.

“Između Ivane i mene nema više ničega. Možemo da ručamo, večeramo, da odgledamo neki film, da slavimo rođendan. Tačka je stavljena na cjelokupnu zajednicu da živimo pod istim krovom s detetom. Kristina i sama zna sve, rekao sam joj da su Ivana i pokojna Danijela za mene svetinja. Danijela je bila sa mnom 27 godina. Ivanu poštujem, ona je majka moje kćerke. Bio sam u Kraljevu prije dva dana, razgovarao sam sa njom i videio dijete. Predivno je bilo, šetali smo se, igrali se”, rekao je Golubović i dodao:

“Plakala je kada je gledala kako se igram sa djetetom. Naša ćerka je totalno zrela i odrasla, govorila je neke stvari kao da sve shvata. Mnogo emotivno je bilo. I prije toga sam se video sa Ivanom, ali na pola večeri je nastao kolaps. Postavljala mi je pitanja i ja njoj. Nerviralo ju je što sam htio da bude sve kao da se ništa nije desilo. Omalovažavao sam je i ponižavao, kaže da sam je prevario sa ženom koja nije vrijedna toga i nje”. (novi.ba)

Odgovori