Prvi EKSKLUZIVNI intervju Kristijana i Kristine nakon izlaska iz Zadruge: Sada su otkrili ISTINU (VIDEO)

Showbizz

Prvi EKSKLUZIVNI intervju Kristijana i Kristine nakon izlaska iz Zadruge: Sada su otkrili ISTINU (VIDEO)

Golupčići su na prvi pogled izgledali srećno te je bilo lako zaključiti da su zakopali ratne sekire

Ekipa Objektiva imala je priliku da prva dobije ekskluzivni intervju sa rijaliti učesnicima Kristinom Spalević i Kristijanom Golubovićem nakon njihovog izlaska iz Zadruge 4.

Golupčići su na prvi pogled izgledali srećno, držali su se za ruke, te je bilo lako zaključiti da su zakopali ratne sekire.

– Osećam se slobodno nakon izlaska iz Zadruge. To je prava reč koja opisuje kako se osećam. Nakon Kristininog izlaska iz rijalitija otišli smo kod njenih roditelja u Novi Sad, a potom smo se osamili i otišli na jedno mesto gde smo prvo dugo razgovarali, zakopali ratne sekire, a potom smo se prepustili hedonizmu. Sada smo zvanično momak i devojka i osećam se predivno – rekao nam je Kristijan, dok se Kristina zadovoljno smeškala.

Kristinu smo pitali da li smatra da je uradila nešto u rijalitiju zbog čega se kaje, a ona nam je dala veoma zanimlljiv odgovor:

– Nisam osoba koja se kaje. Obično se prepustim svojim osećanjima. Sa Kristijanom se dogodila hemija, poklopile su nam se energije i zaista se nemam zbog čega kajati. Svako ima p ravo na kritiku, ali ja verujem samo mom srcu.

Poznati rijaliti par otkrio nam je takođe šta se dešavalo prilikom susreta sa Kristininim roditeljima, a taj i još mnogo drugih detalja možete pogledati u videu ispod teksta. (objektiv.rs)

Odgovori