Šta se desilo Isaku Šabanoviću, šok nakon finala ,oglasio se zvaničnim saopštenjem: Pljuštale uvrede, morao je da reaguje

Showbizz

Šta se desilo Isaku Šabanoviću, šok nakon finala ,oglasio se zvaničnim saopštenjem: Pljuštale uvrede, morao je da reaguje

Prethodnih nekoliko dana, na Tviteru se odigravala prava drama, i to zbog statusa na profilu, za koji se mislilo da pripada Isaku Šabanoviću, drugoplasiranom takmičaru u ovogodišnjem takmičenju za “Zvezde Granda”.

Naime, jedan od korisnika ove društvene mreže je na sam dan finala, napisao da će se objesiti ako bude pobijedio Milijev kandidat, za koga se već mjesecima špekulisalo da je jedan od glavnih favorita u takmičenju.

– Pobijedi li Isak, otrovaću se ispred Grandove zgrade – glasio je ovaj tvit.

Ubrzo je usledio i brutalan odgovor osobe za koju se smatralo da je Isak, jer je pisao sa istoimenog profila.

– Nisam pobijedio, jesi li sretan? U usta ti se pos**em – glasio je odgovor, što je šokiralo brojne Šabanovićeve pratioce.

– Sad mi je takođe drago što nisi pobijedio. A bio si kul lik – glasio je samo jedan od komentara.

Ova šokatna prepiska, došla je i do samog Isaka, koji je na svom Instagram profilu, podijelio skrinšot ove prepiske i demantovao da je on autor spornog statusa.

– Samo da znate da nemam Tviter. Ovo nije moj profil! – napisao je drugoplasirani takmičar.

Podsjetimo, Isak je u intervjuu za Kurir odmah poslije finala, istakao da nije razočaran drugim mjestom i da je Mahiru poželio da pobijedi, što se i dogodilo. (haber.ba)

Odgovori